2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه منم نمیتونم ارد شیرینی پزی خریدم شاید با اون بتونم🥺

آرد رو چند بار الک کن 

و اینکه سفیده تخم مرغ رو قشنگ بزن که سفیدو سفت بشه مثل خامه سفت میشه اگر خوب بزنی 

من ایندفعه اینجوری درست کردم قشنگ پف کرد دقیقا مثل کیک بیرونیا شد بافتش 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بکینگ پودرتو تازه بگیر استفاده کن براچندسال نباشه.... طبق اندازه بریز دقیق... تخمرمرغ وشکرتو 7دقیقه بزن که کرم رنگ وکشدار بشه... وموادتو زیاد هم نزن... اگر بکینگ پودرزیاد بزنی بعدازپخت وسط کیکت میاد پایین وسوراخ میشه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

کاری نداره که 

دوتاتخم مرغوبانصف لیوان شکرویکم وانیل به مدت ۷دقیقه هم بزن تاکرم وکشداربشه 

بعدنصف لیوان شیرونصف لیوان روغن بهش اضافه کن ویکم هم بزن 

۱لیوان آردروبه همراه بکینگ پودر۳بارالک کن وداخل مخلوطت بریز

بعدخیلی خیلی آروم باهمزن دستی دریک جهت هم بزن تاکاملامخلوط بشن .اگه دیدی خیلی شله یکم دیگه آردبزن بهش .اگه دیدخیلی سفته یکم شیربزن بهش 

بذارتوی فریاتوسترازقبل گرم شده .۱۵دقیقه اول روی دمای ۲۰۰تا۲۵۰باشه تاخوب پف کنه .بعداز۲۰دقیقه بذارروی دمای ۸۰ تا۱۰۰تاقشنگ بپزه 

۲۰دقیقه اول هم اصلادرفروبازنکن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاری نداره که  دوتاتخم مرغوبانصف لیوان شکرویکم وانیل به مدت ۷دقیقه هم بزن تاکرم وکشداربشه  ...

اگه طبق این دستوردرست کنی واقعاعالی میشه .عین کیک بیرونی میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ممنونم حتما امتحان میکنم

خواهش میکنم

اینستاداری؟؟؟