2777
2789
عنوان

متفورمین

6915 بازدید | 49 پست

بچه ها من متفورمین میخورم ،یمدته حس میکنم دل درد دارم یسمت شکمم،بنظرتون روی تخمدان هاعوارض منفی نمیذاره؟دردش یسره نیست میادومیره،وحس میکنم یکم شکمم بزرگ شده مثل ورم

برای تنبلی و قنوخون مصرف میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم کلا داری برای تنبلی تخمدان مصرفش میکنی دیگه چرا عوارض سوء داشته باشه؟ البته که هرداروی شی ...

اخه دکتر نداده خودم گرفتم🤦‍♀️حالامیترسم ضررنداشته باشه

خواهش میکنم اگه تجربشو دارید یااطلاعاتی دارید بگید

من خودم استفاده میکنم

ببین تنبلی تخمدان نمیزاره که انسولین قند خون و کاهش بده واسه همین قند خونت میره بالا

هرچیم قند خون بره بالا تخمک گذاری هات نامرتب تر میشه

متفورمین یجورایی کار انسولین و میکنه و قند خون و میاره پایین و تاحدی تخمک گذاریت و بهتر میکنه..اگه اینم مصرف کنی و خوب نشی بهت قرص قوی تری میدن تا تخمدان هات و تحریک کنه برای تخمک گذاری

من خودم استفاده میکنم ببین تنبلی تخمدان نمیزاره که انسولین قند خون و کاهش بده واسه همین قند خونت می ...

شما دردی نداره شکمت یاحس نمیکنی ورم کردم یکم؟من شاید ۲هفته ای میشه میخورم گلوکوفاژ

خب اشتباه کردی😐 حتماااا برو دکتر.باید سونو بشی..بعد خودت تشخیص دادی که تنبلی تخمدان داری؟

ن سونو قبلا انجام دادم گف تنبلی دارم،دوفاستون هم چندماه بهم داد  ک تاتموم شدن باز بهم ریخت پریودم،از هم داده بودم ک گفت قندم باید کنترل بشه

دیگه حوصله دکتر نداشتم خودم دارو گرفتم🥺🥺🥺

ن سونو قبلا انجام دادم گف تنبلی دارم،دوفاستون هم چندماه بهم داد  ک تاتموم شدن باز بهم ریخت پریو ...

دکترا هم اکثرا همین متفورمین و میدن

ولی بازم اشتباهه..سره خود نخور..شاید بدن تو بهش نسازه

بزار عوارض دارو رو نگاه کنم ببینم توش شکم درد ننوشته

نه اصلااا من اوایل حالت تهوع میگرفتم ولی الان انگار بدنم عادت کرده

منم اول تهوع داشتم ولی حالا ندارم،فقط دلم دردمیگیره🥺هفته جدید نوبت دکتر دارم دعاکن هرچی هست زودخوب بشم  بخدا دیگه حوصله دارو و دکتر ندارم🥺😪

منم اول تهوع داشتم ولی حالا ندارم،فقط دلم دردمیگیره🥺هفته جدید نوبت دکتر دارم دعاکن هرچی هست زودخوب ...

عزیزم عوارضشو خوندم..شکم درد از عوارضشه

ان شاءالله که حل میشه..برای بچه میخوای اقدام کنی؟

دکترا هم اکثرا همین متفورمین و میدن ولی بازم اشتباهه..سره خود نخور..شاید بدن تو بهش نسازه بزار عوا ...

مرسی عزیزم😍😘😘توی عوارضش نوشته ولی بازم ترس دارم🤦‍♀️یکوچولو ورمو ک نگامیکنم دپرس میشم باز،تاهفته بعد دیونه میشم🤕

من لتروزول و آمپولhmgزدم حامله نشدم پریود هم نمیشم و شکمم ورم کرده و زیرشکم هم درد میکنه

انشالا ک هرچه زودتر ی نینی خوشگل وسالم خدابهت بده عزیزم

منم شکمم دردمیگیره و یکم ورم کرده،پریودمم رد شده موعدش🤕