yaasmehr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 975 عنوان لباس مجلسی 525 بازدید | 23 پست سلام دوستان،یکی از دوستام ترکیه ست،به نظرتون اگه 3 تومن بدم میتونه لباس خوب بگیره برام؟یعنی از ایران ارزونتره؟تازگیا لباس مجلسی نخریدید حدود قیمت رو بدونم؟کسی اطلاع داره؟عروسی فامیل نزدیک داریم خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم 1401/04/07 | 13:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98937 اره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 20384 همچین ریسکی نکن. معلوم نیست سایزت باشه. ایا بهت بیاد یا نه
دلارام_خوش_صدا عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 145 لباس مجلسی از ۳ تومن هست به بالا گذشت اون زمان که با یه تومن بهترین لباسو میخریدیم
moooonnnnaaaam عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 1173 عزوسی خواهرشوهره فتنه مه 😆کل تهرانو کرجو گشتم .تا 6تومنی هم لباس دیدم .ولی یک و خورده ای دوتومنیا خوب بودن .یکیو دیدم انشالا جمعه میرم میخرم
solmaz021 عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2319 ب نظر منم بهتره بگیره از اونجا برات اگه سایزو اینا رو مشکل پیش نیاد
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44230 لباس مجلسی چون زیاد نمیپوشه آدم به نظرم نیاز نیست حتما کیفیتش عالی باشهحالا بازم میل خودته با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44230 لباس مجلسی چون زیاد نمیپوشه آدم به نظرم نیاز نیست حتما کیفیتش عالی باشه حالا بازم میل خودته ولی فکر نکنم با ۳ تومن بشه مارک و خوب گرفت اونم مجلسی بازم مطمئن نیستم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
yaasmehr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 975 عزوسی خواهرشوهره فتنه مه 😆کل تهرانو کرجو گشتم .تا 6تومنی هم لباس دیدم .ولی یک و خورده ای دوتومنیا خ ... یه عکس نداری مدلشو ببینم؟لباسایی که نشونم داد به نظرم از مد افتاده اومد نمیدونم چرا خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22825 عزوسی خواهرشوهره فتنه مه 😆کل تهرانو کرجو گشتم .تا 6تومنی هم لباس دیدم .ولی یک و خورده ای دوتومنیا خ ... من لازم دارم،ادرس پیج و مغازه رو میدی لطفا؟ وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22825 والا با يك تومنم لباس شيك ميشه از همين ايران خريد تهران کرج ادرس بلدی میشناسی جاییو؟ وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
yaasmehr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 975 لباس مجلسی چون زیاد نمیپوشه آدم به نظرم نیاز نیست حتما کیفیتش عالی باشه حالا بازم میل خودته همینم عالی نیست که سه تومن،بخاد برند باشه که باید برم بالای ده تومن خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم
neda_khanoom1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 9200 تهران کرج ادرس بلدی میشناسی جاییو؟ چنتا پيج دارم توشون تا يك ، يك و نيم كاراي خوب داره خودمم خريد كردم