2789
عنوان

خرید سیسمونی

107 بازدید | 7 پست

سلام دیروز با مامانم وبابام رفتیم برای خرید  سیسمونی که به سیسمونی جمع و جور حداقل ۳۰میلیون باید هزینه کرد 

چیزایی که ضروری هست قراره بخرم و چیزای غیرضروری نمیخرم

تازه مادرشوهرمم ازاون دسته آدماست که فکرگرونی نمیکنه وانتظارداره همه چی تکمیل باشه سرجهازم کلی دعوا بود و خدا بخیر کنه دوباره 

عزیزم اگه وقت داشتی میشه بگی چی میخرید؟ من اصلا نمیدونم چی باید بگیرم

بچه اولم هست، خودم باید بگیرم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو این گرونی نباید از کسی توقع بیجا داشت.سی ملیون هم خوبه عزیزم.مادرشوهرت هم  توقع همه چی تموم داره خودش هم باید دست تو جیب مبارکش بکنه.ولله یسری مادرشوهرها فقط دست بگیر دارن ولی دست بده ندارن

۳۰تومن اصلا هم کم نیست خیلی هم زیادههه هر وقت مادرشوهر گرامی ۳۰تومن برات طلا هدیه خرید بیاد نظر بده

واقعا همین طوره توقع داره حتما روی سیسمونی ماشین شارژی یا چرخ بچه گانه باشه که بااین وضع گرونی اصلا نمیشه منم تا دیدم خیلی باید هزینه کنند پدرومادر گفتم فقط چیزهای ضروری بخرید

ب نظر من اگه خيلي واجبارو بخواي بخري با ١٥ تومنم ميشه جمعش كرد.بچه تا ٦،٧ ماه فقط يه تخت ميخوادو يه كمد. ولي بخواي از الان صندلي غذا و صندلي ماشين و روزوئك و واكر و اينجور چيزارو بخري ك چي. بزار بچت حداقل ٦،٧ ماهه بشه بعد اونارو بخر. بلاخره هرچي باشه بچه ي شماست ، زن و شوهر بايد بخرن نه مادرو پدر دختر

واقعا همین طوره توقع داره حتما روی سیسمونی ماشین شارژی یا چرخ بچه گانه باشه که بااین وضع گرونی اصلا ...

خواهشااااااا اصلا پدر و مادرت رو اذیت نکن

به خدا داخل این کرونی  خیلی ظلمه خرید سیسمونی

من کلااااا با سیسمونی مخالفم

ببین قدیم اوضاع فرق داشت

اولا که خانواده ی دهتر اینقدر چیزهای مختلف نمیخریدن بعد هم خانواده ی پسر قربونی میکردن و روز دهم برای بچه جشن میکرفتن و ناهار یا شام مفصل همراه هدیه میدادن

الان خانواده ی پسر زرنگ شدن مارهای خودشون رو نمیکنن بعد از خانواده ی دختر انتظار دارن

تهش هم فامیلی خودشون میره در شناسنامه ی بچه

به نظرم همین ۳۰تومن هم زیاده

میتونی کمتر بگیر بقیه رو برای خودت طلا بخررر

چیزهای غیرضروری رو حذف کن

مثلا اگه واقعا اهل پیاده روی نیستی کالسکه نگیر ،طرف ما هر کسی گرفت استفاده نکرده

ب نظر من اگه خيلي واجبارو بخواي بخري با ١٥ تومنم ميشه جمعش كرد.بچه تا ٦،٧ ماه فقط يه تخت ميخوادو يه ...

مامانم سر خواهر بزرگم همین کارو کرد گفت چرخ میزارم برای تولد بچه میخرم وتاب هم موقع نشستن بچه خرید 

ولی واقعا قیمت نسبت به اون موقع خیلی بالاتر رفته من فقط همین وسایل ضروری میخرم و انتظاری ازخانواده ام ندارم