amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 عنوان چه خامه قنادی 508 بازدید | 13 پست استفاده میکنین؟ 😊 به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎 1401/04/07 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namnamasgari عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7769 کولاک ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
آمتیس۲۰۲۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 6498 قنادی اصغر آقو با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
ELSA69 عضویت: 1391/07/25 تعداد پست: 1996 کولاکولی برا این هوای گرم خیلی زود شل میشه دنبال اینم عوض کنم و یکی بخرم دیرتر شل بشه ولی به خوشمزگی کولاک باشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41242 قبلامیهن میخریدم عالی بودولی الان دیگه فایده نداره .خوب فرم نمیگیره وزودشل میشه کولاک عالیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 کولاک ولی برا این هوای گرم خیلی زود شل میشه دنبال اینم عوض کنم و یکی بخرم دیرتر شل بشه ولی به خوشمز ... دقیقا زود شل میشه 😕 به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
_icegirl_ عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 3820 من میرم قنادی میگن از خامه خودتون بدین😑😂 خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
ELSA69 عضویت: 1391/07/25 تعداد پست: 1996 گلرود نقره ای خیلی خوب فرم میگیره و زودم آب نمیشه ولی خوشمزه نیست و خیلییی چربیکی به من گفت ترکار بهارن(اگه درست بگم) کسی تجربشو داره؟
مامانی_ماهانم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 7612 کولاک ولی برا این هوای گرم خیلی زود شل میشه دنبال اینم عوض کنم و یکی بخرم دیرتر شل بشه ولی به خوشمز ... کولاک خراب کرده کلا هیچکی دیگه راضی نیس از خامش قبلا خوب بود
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2803 گلرود نقره ای خیلی خوب فرم میگیره و زودم آب نمیشه ولی خوشمزه نیست و خیلییی چرب یکی به من گفت ترکار ... نه تجربه شو ندارم عزیزم گلرود بد مزه س؟ من تابحال امتحان نکرده بودم به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎