2821
2789
عنوان

پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 32 پست
اصن همون استرس باعث کیستم شده بود .....

خب پس سعی کن ارامش خودت  حفظ کنی و حتما ورزش کنی خیای تاثیر داره خوابتم درست کن شبا زود بخواب یه مدت اوکی میشی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتی 11 سالتونه بوده پریود شدین  قدتون موقع پریودی چند بوده؟ الان چنده.؟

۱۵۳ بود 

الان ۱۶۰ 

ولی چون خیلی لاغر و کشیدم هر کی ببینه فک میکنه بالای ۱۶۳ اینام 

بعد مامانم چون خیلیم نگران قدم بود عکس از مچ دستم گرفت ک دکتر گفت با یسری دارو تا ۳ . ۴ سانتم میشه رشد کرد انگار صفحه رشدم هنوز باز بود 

منم مثل تو یازده سالگی پری شدم . از همون اول مشکل نامنظمی داشتم . بعد از ازدواجم رفتم دکتر و آزمایش ...

خیلی حس بدی بود اون موقع 

فک میکردم فقط منم ک‌ شدم و ی مدت اصن حالم بد بود 

بعد مشکل یا عوارض دیگ ای ب جز نامنظمی براتون ایجاد نشد؟ درمان شد ؟

خیلی حس بدی بود اون موقع  فک میکردم فقط منم ک‌ شدم و ی مدت اصن حالم بد بود  بعد مشکل یا ...

نامنظمی و رشد موهای زائد دارم . شوهرم میگه بیخیال . درمان نشدم . شوهرم میگه بچه نمیخام.مهم نیس 😐

نامنظمی و رشد موهای زائد دارم . شوهرم میگه بیخیال . درمان نشدم . شوهرم میگه بچه نمیخام.مهو نیس 😐

ن فعلا ک ن ب بچه فک میکنم ن ب ازوداج😂 ولی همون عوارضش مثه نامنظمی و رشد موهای زائد از همه بدتره 

نامنظمی و رشد موهای زائد دارم . شوهرم میگه بیخیال . درمان نشدم . شوهرم میگه بچه نمیخام.مهم نیس 😐

ولی خیلی ببخشید ک  میپرسم 

یعنی اصن نمیتونین دیگ با وجود این مشکل بچه دار شین؟

ن فعلا ک ن ب بچه فک میکنم ن ب ازوداج😂 ولی همون عوارضش مثه نامنظمی و رشد موهای زائد از همه بدتره&nbs ...

دقیقا منم فقط مشکلم نامنظمی و موهای زائدمه . وگرنه منو شوهرم اصلا بچه نمیخایم . دوازده ساله ازدواج کردیم ولی تصمیم داریم هیچوقت بچه دار نشیم