2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

83 بازدید | 4 پست

بعد از چند سال دنبال کار پیدا کردن و مربی مهد و ...الان یه جا مسئول یه مرکزم البته مثلا و در ظاهر. چون کارهای دیگه هم انجام میدم . اینجا صبح میرم و قرارداد بستم یکساله تا اگه عمری بود سال دیگه حالا زنده بودم و خواستن بگن بیا . بعد عصرا میرم یه جا که مرکز ترک اعتیاد هست ‌‌... اونجا اینقدر کار بهم میگه دکتر مطبش که خدا میدونه . مثلا من کارم نوشتن پروندست اما صد تا کار دیگه هم میگه . میگه مثلا برو رو شیشه کاغذ بزن مهرام خراب نشه  و هر چی . بعد دیروز به همکارم پیام داده اره فلانی دارو دادنم یاد بگیره ، یک مواقعی کمکه . بنظرتون من که هیچ هزاری هم پس انداز ندارم و کمک پدر مادرم می کنم ، این کار اینجوریو که اون همه کار منشی گری رو باید انجام بدم ، بمونم یا صبر کنم اگه کار دیگه پیدا شد بعد بزارم این دکترو برم . یه روزی که قدرمو بدونه ... در ضمن من عصرا میخوام برم چند روزه با اسنپ میرم چون واقعا نمیکشم تا ایستگاه اتوبوس برم و خیلی گرمه شدید . در ضمن کار صبح احتمالا ۲۵ تیر یک هفته تعطیلات تابستونی داریم و میتونم یه نفسی بکشم . اما من مشکلم اون همه کار عصر هست که میریزه دکتر سرم  ، نمیگه این هم خسته میشه ‌ ‌ ‌.  البته بگم در کل داتش بد نیست اما کارای اضافه ای که بهم میگه اذیتم می کنه 

لطفا بگین اگه جای من بودین چکار می کردین . من کسی ندارم کمکم کنه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یسری کارا رو بگو دستم بنده بعد نوشتن پرونده ها چشم  ولی کار هرچی یاد بگیری و بیشتر انجام بدی ب ...

بله ممنون . باشه صبر می کنم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازخدامیخوام چنان خوشیخت شی ک اینروزاتو ب کل فراموش کنی و مایه کمک ب بقیه شی الهی امین🙏😍

ممنونم . الهی سلامت باشی .‌ زنده باشی 

همچنین