2777
2789
عنوان

بنظرتون به پدرشوهرم زنگ بزنم؟؟؟

424 بازدید | 13 پست

چند وقتیه ارتباطمو قطع کردم باهاشون ، بخاطر رفتارهای بی ادبانه و توهین آمیزشون

از طرفی الان میبینم بیماریه روانیه شوهرم بشدت عود کرده ، از اونا صدایی در نمیاد ، میخوام به پدرش بگم ، پزشک شوهرمو عوض کنیم ، ببریمش یه دکتر دیگه 

جالب اینجاست محل کار شوهرم تو شهرستانیه که خانوادش ساکنن، من تهرانم، و اونا از نزدیک شوهرمو میبینن و دست رو دست گذاشتن 

هر چی کردن با ما ، اون خانوادش کردن بخدا، بخاطر همین متنفرم ازشون ، 

حالا نمیدونم به پدرش بگم که وضعیت شوهرم خوب نیست ، ببریمش دکتر ، میترسم توهین کنن یا بزنن تو ذوقم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا جدا نمیشی اخه

دلم میسوزه ، میخوام تا جایی که میتونم کمکش کنم ، بالاخره پدر بچمه ، خوبیهایی هم کرده ، خیلی جاها پشتم بوده ، نمیخوام تنهاش بزارم به این زودی

دلم میسوزه ، میخوام تا جایی که میتونم کمکش کنم ، بالاخره پدر بچمه ، خوبیهایی هم کرده ، خیلی جاها پشت ...

خودت برا درمانش اقدام کن ،نیاز نیست همه در جریان باشن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
دلم میسوزه ، میخوام تا جایی که میتونم کمکش کنم ، بالاخره پدر بچمه ، خوبیهایی هم کرده ، خیلی جاها پشت ...

چندساله داره عذابت میده

از همون اول با دروغ اومده جلو و همچنان هم داره ادامه میده چ در مورد بیماریش چ تو مسائل مالی 

حداقل تهدید کن ک رهاش میکنی شاید خودش و خانواده ش به خودشون بیان

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به حرف اینایی که میگن جداشو گوش نده از روز اول که مریض نبوده انصاف نیست تو روزای سخت تنهاش بزارین اون الان به شما احتیاج داره اگه خودتون برادر دارین ازش کمک بگیرین خانواده شوهر کاری برای آدم نمیکنه اگرم بکنه منت میزاره

به حرف اینایی که میگن جداشو گوش نده از روز اول که مریض نبوده انصاف نیست تو روزای سخت تنهاش بزارین او ...

بیماریش از اول بوده ، از من مخفی کردن 

خانواده ی خودم کمک نمیکنن ، بکنن هم منت میزارن

باز خانواده ی خودش بهترن از این لحاظ، پسرشونه ، دلسوزشن ، من فقط چون چند وقتیه رابطمو قطع کردم ، روم نمیشه دوباره برم سراغشون

سلام ببخشید این حرف میزنم ولی من درجریان همه تاپیکهات هستم....خانواده همسرت دارن نهایت سو استفاده را اول از همسرت دوم از شما میبرن.............همسرت که مالی............شما هم عاطفی...............تا وقتی شما تو زندگیش هستی و صدات درنیامده پول همسرت اونا برمیدارن......شما هم ترو خشکش میکنی...........چون از طرف خانواده خودت احساس ناامنی میکنی مجبور به تحمل شدی............یه فکر اساسی برای خودت بکن............با یه وکیل مشورت کن.......فکرکنم بتونی به دلیل بیماری همسرت تقاضای عسر و حرج کنی............بازم با وکیل صحبت کن من دقیق نمیدونم.ولی زندگیتو نجات بده

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
سلام ببخشید این حرف میزنم ولی من درجریان همه تاپیکهات هستم....خانواده همسرت دارن نهایت سو استفاده را ...

سلام عزیزدلم

ممنون از توجه و محبتت

با وکیل مشورت کردم ، کلا قانون با منه ، ولی فعلا نمیتونم و نمیخوام اقدامی بکنم 

توکل و امید به خدا