2789
عنوان

روز عقد کمک

204 بازدید | 16 پست

سلام خانما امروز انشاالله مراسم عقد داداشم هست ساعت 11 باید آرایشگاه باشیم(من همراه عروس میرم). 

چه خوراکی ببرم همراهم که ضعف نکنه؟؟

چیا ببرم؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

مبارک باشه 😍

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه شکلات بخوره بابا لوس بار نیارید 😅🌷

گربه رو دم حجله بکش خواهر شوهر جان 🤗

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       

آفرین به شما خواهر شوهر خوب هوای عروس را داشته باش اگه کم و کاستی بود یه امروز را نادیده بگیر تا به عروس وداماد خوش بگذره و خاطره خوب داشته باشن اگه میتونی مغز گردو،و مغز بادوم  یا پسته براش ببر 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

همیشه یکی از آرزوهام اینه زن داداش ایندم خواهر نداشته باشه که من باهاش به عنوان همراه برم

عزیزم زن داداش من 3 تا خواهر داره و داداش نداره. 

همه ی خواهراش جوون و خوش سلیقه هستن ولی میگه فقط تو باهام بیام تو خوش سلیقه ای. 

منظورم اینه به خواهر داشتن نیست احترام و یکم محبت جذبت عزیزم.

انشاالله خیلی زود به خواست برسی... 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️