2777
2789

بچه من الن دو سال و نیمش هست اصلا غذا نمیخوره چیکار کنم

فقط همیشه شیشه شیرش دستشه میخوره بعضی وقتا بجای شیر آب میریزم تو پستونکش که بخوره شاید گرسنه بشه ولی اصلا غذا نمیخوره نهایتا از صبح تا شب شاید ۳ تا قاشق غذا بخوره همین با اینکه مخصوص میرم براش غذا درست میکنم

کیک و شیرینی خیلی دوست داره باشه میخوره نباشه هم بجاش غذا اصلا نمیخوره

شربت تقویتی هم بهش میدم فایده نداره

بهداشت بردمش میگن هم وزنش خوبه هم قدش 

مگه میشه بچه غذا نخوره!!؟

شماها چیکار میکنید که بچه هاتون غذا میخورن؟

خواهر من تا ۴ سالگی غذا نمی خورد فقط شیر توی شیشه سعی کن شیر براش کم کنی خیییییلی یواش خیییلی یواش یک دفعه شیشه را قایم نکنی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم پسر من روزی دولیوان شیر میخوره بقیش صبحانه وناهارو شام سروقت این وسطاشم کیک و بستنی و میوه ومغزیجات واینجور چیزا بهش میدم والبته آب ومیوه زیاد هیچ داروی مولتی ویتامین و تقویتی واینام نمیدم ،الان ۲سال واسه ماهشه اوایل خیلی کمتر میخورد ولی بعدش چون شیری در کار نبود مجبور شد غذا بخوره شمام شیرشو کم کنید 

سلام عزیزم پسر من روزی دولیوان شیر میخوره بقیش صبحانه وناهارو شام سروقت این وسطاشم کیک و بستنی و میو ...

چه خوب خدا حفظش کنه عزیزم

چطور شیشه شیر ازش بگیرم خیلی سخته همیشه دستشه به هر دلیلی خواستم بگیرم نمیذاره

خیلی دوست دارم غذا بخوره

شما برای پسرتون غذای مخصوصی درست میکنید؟

[QUOTE=242680205] چه خوب خدا حفظش کنه عزیزم چطور شیشه شیر ازش بگیرم خیلی سخته همیشه دستشه به هر دلیلی خواستم بگ ...[/QUOTEممنون عزیزم  خدا بچه شمارو هم حفظ کنه گلم ن غذایمخصوص ن ولی همیشه وقتی خودمون پلو داریم واسه اون برنج نیم دونه کته میذارم و نودالیت رو بدون اون عصاره اش میپزم و با مرغ و گوشت ک خودم درست میکنم میدم بخوره ،من پسرمو با لیوان عادت دادم شیر بخوره مجبور شد غذا بخوره اوایل نمیومد ولی بعد ک گشنگی بهش فشار آورد مثل بچه آدم میاد غذاشو میخوره ،البته بچه ها باهم متفاوتن عزیزم ،بچه اگه گرسنه باشه حتما میاد یه چیزی بخوره سخت نگیرید میگذره ولی بهش مغزیجات بدین تو ماست نون تیلیت کنید بدین بخوره نودالیت رو هم امتحان کنین سیب زمینی هم پسر من خیلی دوست داره اونم امتحان کنید