2777
2789
عنوان

کمک میخوام

84 بازدید | 9 پست

مامانم از بچگی بهم میگفت باید حتما دکتر بشی. و من هیچوقت جرئت نکردم بهش بگم که به این رشته علاقه ای ندارم! حالا جمعه کنکور دارم و حتی نتونستم درست درس بخونم. رشته مورد علاقه من روانشناسیه و اون با این رشته کاملا مخالفه و چند بار به شوخی گفتم میخوام روانشناسی بخونم خیلی داد و بیداد کرد.. به هیچ صراطی مستقیم نیست و من واقعا نمیدونم چیکار کنم. امسال میدونم که روانشناسی قبول میشم ولی میترسم هرکاری کنم اجازه نده که برم دانشگاه و مجبورم کنه بمونم پشت کنکور و یه سال دیگه از زندگیم حروم بشه چون من میدونم هرچی بشه پزشکی نمیخونم و نخواهم خوند.. خواهش میکنم ازتون یه راه حل بدین که چجوری راضیش کنم خیلی درموندم.. حتی به خودکشی فکر میکنم این روزا

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

یه نصیحت دارم برات 

ب عنوان کسی ک دانشجو انصرافی پزشکی ه

قید همه چیز رو بزن هیچ کاری نمیتونن بکنن

فقط هدفت رو ببین 

وضعیت من خیلی سخت تر از تو بودش ولی الان دارم ب اون چیزی ک میخوام میرسم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
یه نصیحت دارم برات  ب عنوان کسی ک دانشجو انصرافی پزشکی ه قید همه چیز رو بزن هیچ کاری نمیتونن ...

چجور باهاشون برخورد کنم.. میترسم مجبورم کنن

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بتونی خودت و مامانت هر دو برید پیش یک مشاور.

مشاور بهتر میتونه مامانت رو توجیح کنه چون خودت بخوای هر دفعه به مامانت توضیح بدی یا اینکه تو خودت بریزی بیشتر شرایط رو برای خودت سخت تر میکنی 

چجور باهاشون برخورد کنم.. میترسم مجبورم کنن

هیچکس نمیتونه مجبورت کنه اگه خودت پشت خودت وایسی 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
کاش بتونی خودت و مامانت هر دو برید پیش یک مشاور. مشاور بهتر میتونه مامانت رو توجیح کنه چون خودت بخو ...

مشاور درسی دارم که تلفنیه قرار گذاشتم باهاش یروز زنگ بزنه مامانم ولی

مامانم اصلا آدمی نیست که بتونم ببرمش جایی مشاوره متاسفانه😪

الان چه رشته ای میخونید؟

کارگردانی تئاتر

👏👏👏👏👏درود بر شما آرتیست عزیز موفق باشید 

مرسی عزیزم

همچنین🌱🌙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز