2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده راهنمایی می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
مرسی عزیزم ک جواب دادی برام دعا کن  

قربونت عزیزم چشم😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شوهرم خوابه صبح زود باید بره سر کار بیدارش نکردم باید خودم امتحان کنم اونم ک پشت پاهام درد می‌ک ...

بشین پاهاتو  از زانو جمع کن یعنی کف پا رو زمین بقیقه پا بالا شاید اونطوری تونستی بادکش کنی بعدشم رو شکم بخواب به پشتت بنداز یا برو دوش بگیر اب بخور روغن مالی کن ۱۰ دقیقه شوهرت رو زودتر بیدار کن برات انجام بده بعد بره

کاش نزدیکت بودم برات میزاشتم 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
بشین پاهاتو  از زانو جمع کن یعنی کف پا رو زمین بقیقه پا بالا شاید اونطوری تونستی بادکش کنی بعدش ...

قوربونت برم مهربون کاش همه آدم ها مثل تو بودن مرسی ک برام وقت گذاشتی ان شاالله همیشه خدا هواتو داشته باشه عزیزم برامنم دعا کن هم استرس دارم هم درد شدید 

قوربونت برم مهربون کاش همه آدم ها مثل تو بودن مرسی ک برام وقت گذاشتی ان شاالله همیشه خدا هواتو داشته ...

خدانکنه 🥺😘

انشالا هرچیزی که صلاحته برات اتفاق بیوفته قشنگم

بادکش اگر باردار باشی هم اثر منفی نداره 

من به این ماه خودم خیلی امیدوارم ۴ روز مونده به موعدم هی احساس میکنم باردارم دعا کن برام

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
خدانکنه 🥺😘 انشالا هرچیزی که صلاحته برات اتفاق بیوفته قشنگم بادکش اگر باردار باشی هم اثر منفی ندا ...

ان شالله باشی دلت مهربونه خدا کمکت می‌کنه منم خیلی دلم میخواد باردار باشم و سلامت دنیا بیاد چون تو اون دوتا سقط خیلی اذیت شدم ان شاالله خبر بارداریت رو بهم بدی 

ان شالله باشی دلت مهربونه خدا کمکت می‌کنه منم خیلی دلم میخواد باردار باشم و سلامت دنیا بیاد چون تو ا ...

همچنین شما انشالا باهم خبر بدیم

شبت بخیر دوست عزیز 

امیدوارم دردات زود خوب بشه اب ولم بخور خیلی تاثیر داره

علائمت چیه عزیزم میشه بهم بگی 

علائم خاصی ندارم به دلم افتاده و مرتب اقدام داشتم

از روز تخمک  گذاری تا الان هم مدام درد تخمدان و رحم و کمر دارم کیت تخمک گذاریم هم مثبت بود