2777
2789
عنوان

بی پولا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 59 پست
خب موضوع اینه خودت سخت زندگی نمیکنی.کاش همه چی منتهی به ماشین بود

ای گفتی ما دردمون چیه درد بقیه چیه 

خواهرم من درحال حاضر  به موتورسیکلت  راضیم ،تو از مدل ماشین و فحشا و قضاوت اطارفیان میگی 

تو برو حالتو ببر چیکار داری به ماشینی که میگن لز کجا اوردین 

تو با ماشین شهص نرو‌مسافرت با تور برو 

آی خدا شکرررررررت

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب یه نظر بده.

ببین ادمین شدن هم عالیه 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
گرفتاری برای همه هست  حرف شماهم درسته

میدونم مدل زندگی شما سخته ها.ولی تهش اینه استرس اجازه خونه،استرس خوردو خوراک ،استرس آینده ی بچه ت، استرس لباس و خیلی چیزا رو نداری،

میدونم مدل زندگی شما سخته ها.ولی تهش اینه استرس اجازه خونه،استرس خوردو خوراک ،استرس آینده ی بچه ت، ا ...

انشالا خدا هممون رو عاقبت بخیر کنه 

انشالا گره از همه ی مشکلات  باز کنه 

اما گلم لطفا سعی کن این استرس هارو فقط شب ها برای خودت بیانشون کنی به بچه هات وارد نکنی اونا از لحاظ رو حی که تامین باشن قطعا در اینده خیلیی موفق میشند

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
چه جور میشه شد؟برم تو پیجا بگم ادمین نمیخاین؟

اره 

بعضی از پیج های فروش لباس و ... خودشون اعلام میکنن

هم میتونی ادمین فروش لباس و خوراکی و ...

هم برای بلاگر ها ادمین بشی 

درامدشون عالیه و کارشونم خوب تو خونه و با موبایله برو تا پیجا بگو بگردی پیدا میکنی امیدوارم موفق بشی قشنگم🌾

انشالا خدا هممون رو عاقبت بخیر کنه  انشالا گره از همه ی مشکلات  باز کنه  اما گلم لط ...

نه من  به همسرمم نمیگم.آخر شب بهشون فک میکنم .یه ریکاوری از درد و باز بقچه میکنم برا فردا شب

منونم💐💐

الان تو دیوار سرچ کردم

اونجاهم اگهی داده بودن برو اونجاهم یه ببین❤

آگهی ادمین شدن؟

نه گفته بودن به ادمین نیازمندیم