2777
2789
عنوان

بی پولا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 59 پست

عزیز دلم درسته پول مهمه اما باور کن دل خوش فقط با پول نیست 

خودت دست به کار شو ..دنبال حرفه و شغل باش 

باور کن اگر الان دست به کار بشی سال دیگه این موقع اوضات خیلی ....بهتر از حالاست 

دردشبا بند بند استخوانام حس کردم  همین امروز طلبکار ابرومون رو برا یک‌میلیون و نیم برد  ...

الهی بگردم برا خودمون.چه با حسرت روزامون میگذره.چه دردناک چشم میبندیم یکی یکی رو آرزوهامون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

همسر من طلبست

وضعیت مالی خانواده هامون خیلیی خوبه پدر شوهرم همه جوره مارو تأمین میکنه همه تو اطرافمون ماشین های لوکس و خونه های ..

اما ما نمتونیم چون بعضی از مردم قضاوت میکنن و فوش میدن ما ماشینمون الان برلیانسه قرار بود بشه سانتافه اما انقدر با همین ماشین بهش فکش دادن دیگه میخواد سمند بگیره 

شغل خانواده همسرمو اینا اصلا مربوط به سیاست و اینا نداره ازاده شغلشون و اصلا مذهبی نیستن فقط همسر من این شکلیه

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
عزیز دلم درسته پول مهمه اما باور کن دل خوش فقط با پول نیست  خودت دست به کار شو ..دنبال حرفه ...

خیلی دوستددارم.اما تواین شهر تنهام،باید یکی برا نگه داشتن پسرم حمایتم کنه.شوهرم ۸ صب تا ۹ وونیم ۱۰ شب سر کاره

عزیز دلم درسته پول مهمه اما باور کن دل خوش فقط با پول نیست  خودت دست به کار شو ..دنبال حرفه ...

درسته دل خوش  فقط با پول نیس ولی ماها بعضی اوقات همه ناخوشیامون از بی پولیه 

پول شاید ارامش نیاره ولی آسایش میاره❗

منم همیشه به خدا میگم خدایا آسایش و آرامش رو همراه و کنار هم نصیبمون کن🙏🥰

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
همسر من طلبست وضعیت مالی خانواده هامون خیلیی خوبه پدر شوهرم همه جوره مارو تأمین میکنه همه تو اطرافم ...

خب موضوع اینه خودت سخت زندگی نمیکنی.کاش همه چی منتهی به ماشین بود

الهی بگردم برا خودمون.چه با حسرت روزامون میگذره.چه دردناک چشم میبندیم یکی یکی رو آرزوهامون

چشم نمیبندیم کور میشیم در برابر تک تکشون و میگذریم 🥲

خدا سلامتی و همون دلخوشیهای ساده رو هم ازمون نگیره الهی🙏

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
خیلی دوستددارم.اما تواین شهر تنهام،باید یکی برا نگه داشتن پسرم حمایتم کنه.شوهرم ۸ صب تا ۹ وونیم ۱۰ ش ...

خوب پس عزیزم دنبال یه کار بگرد که توی خونه بتونی انجام بدی هرچند کوچیک و کم درآمد باسه 

اما شروع کن

خب موضوع اینه خودت سخت زندگی نمیکنی.کاش همه چی منتهی به ماشین بود

گرفتاری برای همه هست 

حرف شماهم درسته 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻