2777
2789

بچه ها ما ۲۸سالمونه.

یبار جدا شدم ولی براش مهم نی و همو دوست داریم.

مسائل جنسی هم بینمون نیست.

هط اصلی و دائمشو ک همه دارن منم دارم و وات بیزنس روشه.

چندوقت پیش دیدم ی خط دیگم داره گفتم خب چرا ندادی ب من؟؟

منم رو گوشیم دوتا خطه و دادمت!!

گفت نه خاموشه و برا ثبت نام ماشین فقط روشه و اینا.گفتم بده نداد گفت از دستور بدم نیاد و دعوا شد.گفت خودم نیدمت یکی دوهفته دیگ بدونم دستوری نی.

دوماه گذشت نداد گفتمش دعوا شد و ی خط الکی داد!!گف اینه اکثراخاموشه و خاموش بود.میاد پیش من اون خطه غیر فعال میکنه ینی روش نیست مثلا(قبلا غیر فعال نمیکرد از وقتی فهمید من گیردادم بده خطتتو غیر فعال میکنه یعنی مثلا راست گفته اون خطه روش نیست).یباراومد دم دری چی بده دیذم روشه ب روش نیوردم اما سریع ز زدم اون هطه ک داده بود ب من خاموش بود😭😭پس خط الکی داده.دیشب اسکرین برام فرستاد از صفحش میخاس ی چی نشونم بده دیدم حتی ی وات غیر وات بیرنسم دارهههه.ک من خبر ندارم چی کار کنم؟؟قبلا گفتمش میدونم ی وات دیگ داری دعوا شد و..میدونم الان باهاش صحبت کنمم دعوا میشه😔😔😔😔چ کنم؟اگ بایکی دیگ باشع خب چراازی هط دیگ میتونه از این باشه من ازکجا بفهمم اخه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیزمون زیرابی میره شدیدا

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

به متأهلا اصلا نمیگم طلاق

ولی به مجردا که تو دوران دوستی هستن راحت میتونم بگم؛ کات

😂

ولش کن بدردت نمیخوره

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
عجب سوتی نابی هم داده  داره یه چیزیایی ازت مخفی میکنه خب اگه قصدش ازدواج نیست کات کن بره

نمیدونم قصدشو همیشه میگ زیر ۳۰برنامه ازدواج ندارم😔😭کلا مثلا میگ فلانی گفته عروسی کن من گفتم قصد ندارم فعلا.

نمیدونم قصدشو همیشه میگ زیر ۳۰برنامه ازدواج ندارم😔😭کلا مثلا میگ فلانی گفته عروسی کن من گفتم قصد ند ...

این حرف پسرا که دروغ و بهانه است از ما گفتن بود همینو چندماه دیگه ممکنه بیینی در حال ازدواج

2790
2778
2791
2779
2792