2777
2789
عنوان

بی احساسم

144 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من نوزده سالمه دوساله نامزدم من اصن بلد نیستم خودمو لوس کنم یا یه کارایی کنم ک نامزدم خوشحال بشه اصن هیچ حسی تو زندگی ندارم مثل مرده متحرکم با شادیا خوشحال نمیشم ولی دنبال سوژه برای ناراحتیم نامزدم بهم میگه خودتو درست کن خیلی سرد رفتار میکنی وهمش تو خودتی، هیچ حسی نداری نمی‌دونم چیکار کنم خیلی خشک رفتار میکنم هعی می‌خوام خودمو تغییر بدم ولی نمیشه انگار اصن بلد نیستم خودمو شیرین کنم ب نظرتون چیکار کنم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تاثیر داره؟

اره فیلمای رمانتیک کمدیشونو ببین ادم هوس میکنه عاشق بشه 😀خیلیم باحال و سرزندن. فیلم روزگار شاهزاده و پسران برتر از گل و اقای ملکه ببین . کلا فیلمایی که توشون روابط عشقی هست فک کنم خیلی تاثیر گذار باشه ایده های خوبی میشه توشون پیدا کرد

اره فیلمای رمانتیک کمدیشونو ببین ادم هوس میکنه عاشق بشه 😀خیلیم باحال و سرزندن. فیلم روزگار شاهزاده ...

اخه من تو اینستا خیلی پست خوندم راجب این چیزا ولی تاثیری نداشته

اخه من تو اینستا خیلی پست خوندم راجب این چیزا ولی تاثیری نداشته

ن فیلم فرق داره بیین چه رفتارایی با عشقاشون انجام میدن از شوخیا گرفته تا سورپرایزا یاد بگیر انجام بده ک انقدر کسل کننده نباشی ، درضمن ممکنه شما ب نامزدت حسی نداشته باشی واسه همین رفتارت باهاش سرد باشه