2777
2789
عنوان

بی احساسم

121 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من نوزده سالمه دوساله نامزدم من اصن بلد نیستم خودمو لوس کنم یا یه کارایی کنم ک نامزدم خوشحال بشه اصن هیچ حسی تو زندگی ندارم مثل مرده متحرکم با شادیا خوشحال نمیشم ولی دنبال سوژه برای ناراحتیم نامزدم بهم میگه خودتو درست کن خیلی سرد رفتار میکنی وهمش تو خودتی، هیچ حسی نداری نمی‌دونم چیکار کنم خیلی خشک رفتار میکنم هعی می‌خوام خودمو تغییر بدم ولی نمیشه انگار اصن بلد نیستم خودمو شیرین کنم ب نظرتون چیکار کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاثیر داره؟

اره فیلمای رمانتیک کمدیشونو ببین ادم هوس میکنه عاشق بشه 😀خیلیم باحال و سرزندن. فیلم روزگار شاهزاده و پسران برتر از گل و اقای ملکه ببین . کلا فیلمایی که توشون روابط عشقی هست فک کنم خیلی تاثیر گذار باشه ایده های خوبی میشه توشون پیدا کرد

اره فیلمای رمانتیک کمدیشونو ببین ادم هوس میکنه عاشق بشه 😀خیلیم باحال و سرزندن. فیلم روزگار شاهزاده ...

اخه من تو اینستا خیلی پست خوندم راجب این چیزا ولی تاثیری نداشته

اخه من تو اینستا خیلی پست خوندم راجب این چیزا ولی تاثیری نداشته

ن فیلم فرق داره بیین چه رفتارایی با عشقاشون انجام میدن از شوخیا گرفته تا سورپرایزا یاد بگیر انجام بده ک انقدر کسل کننده نباشی ، درضمن ممکنه شما ب نامزدت حسی نداشته باشی واسه همین رفتارت باهاش سرد باشه

2790
2778
2791
2779
2792