2777
2789
عنوان

باردارم دالونم بیاین تروووخدا😭

155 بازدید | 14 پست

32هفته دوروزه معدم داغونه انگاری چیزی سرمعدم گیرکرده وهی بالاپایین میره هضم نشده ولی... 

نوشابم خوردم فایده نداره معدم همش اسدمیزنه تودهنم😔😭

کسی بوده اینچوری؟ راهکاری دارین؟

منم هممممش همینم.برگشت اسید و رودل بودن طبیعیه، همین الآآآن دقیقا اینجوریم 😭

باز شما آخراشی😢

آبلیمو خوردی؟! 

دستگاه گوارشی خوب و درست کار میکنه؟!

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

طبیعیه عزیزم 

اگه خیلی خیلی اذیتی برو دکتر برات دارو مینویسه 

اگه نه که تحمل کن تا بعد زایمان درست میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هممممش همینم.برگشت اسید و رودل بودن طبیعیه، همین الآآآن دقیقا اینجوریم 😭 باز شما آخراشی😢 آبل ...

آبلیمونه ـخوبه؟ 

اره ازلحاظ گوارشی خداروشکرمشکلی ندارم ولی ی چیزی انگارتومعدمه زیرقفسه سینم داره خفم میکنه

یکم زنیان بخور

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نوشابه مگه ضررنداره برای بارداری

نه اینطوریام نیست!! بهتره نخوری ولی گاهی آدم کم میاره واقعا

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
آبلیمونه ـخوبه؟  اره ازلحاظ گوارشی خداروشکرمشکلی ندارم ولی ی چیزی انگارتومعدمه زیرقفسه سینم دا ...

شاید غذای سنگین خوردی! یا پر حجم! آخه جوجوت بزرگ شده معده ت تحت فشاره نباید زیاد بخوری

عزیزم من سر بارداری اولم آنقدر از نظر معده مشکل داشتم که بیشتر خون بالا می‌آوردم تا زمانی هم که میرفتم اتاق زایمان  بالا می‌آورد م و بعد زایمان هم از همون ماه اول معده دردهای شدید داشتم در حدی که نفسم بالا نمیومد پنج ماه بعد زایمان هم یک هفته بیمارستان بستری شدم به علت پانکراتیت که در اثر ویار حاملگی بود از اون سال به بعد هم قرص پنتاپرازول میخورم الان هم باردارم روزی دوبار میخورم

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین