بچه ها سلام من قبلا یه تاپیک زدم در مورد سردرد بعضی دوستان گفتن میگرنه تا این که امروز بالاخره رفتم دکتر متخصص مغز و اعصاب علائممو که گفتم ،گفت سردرد خوشه ای داری که تو این نوع سردرد،سر خیلی شدید تر از سردرد میگرنی درد میگیره. من میدیدم سرم که درد میگیره دیگه میخوام بمیرم نگو خوشه ای بوده .
چجوریه سر دردت؟ من وقتی میگیره تا سه روز مدتم تو سرم نبض میزنه به حالت تهوع میندازتم و هیچ مسکنی خو ...
ببین یهویی بدون هیچ زمینه قبلی با یه شدت خیلی شدیدی شروع میشه. یهویی نصف شب از خواب میپری بالا وبعد ۲ثانیه بعد سرت شدید شدید درد میگیره. مثلا تو یه هفته ۳ بار این جوری میشم هربار مثلا ۳ ساعت که تا نخوابم خوب نمیشم بعد تا یه ۳ ماه هیچیم نیست و بعد ۳ ماه دوباره دو سه روز سرم خیلی وحشتناک درد میگیره که فکر میکنی دیگه ایندفعه میخوای بمیری.بعدم این که سردرد از چشمم شروع میشه و اطراف چشم و پیشونی هستش یه جوری که اون چشمت که درد میکنه قرمز و متورم میشه و آبریزش پیدا میکنه و دماغم کیپ میشه
ببین یهویی بدون هیچ زمینه قبلی با یه شدت خیلی شدیدی شروع میشه. یهویی نصف شب از خواب میپری بالا ...
اهان نه من اینجوری نیستم منم وقتی میندازه تا دو سه روز درگیر میکنه ولی سر دردش رو کف سر و پیشونیمه و نبض داره به حالت تهوع هم میندازتم فقطم با خوابیدن خوب میشم