2777
2789

عمم فسنجون با خروس محلی پخته بود من نمیدونستم با ذوق و شوق گذاشتم واسه خودم بعد دیدم گوشتش قرمزه متوجه شدم محلیه یواش به بابام که کنارم بود گغتم بابا شما اینو میخورین عمم روبرو بود دید گفت چیشد گفتم ببخشید محلی نمی‌خورم بعدش گفت از اون یکی مرغ بردار منم برداشتم همشم با خنده بود حالا مامانم تو ماشین میگه نمیخواستی بلند بگی و فلان من که یواش گذاشتم واسه بابام عمه پرسید دیگه کار بدی کردم؟ شما باشین ناراحت میشین؟ 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کاش نمیگفتی اما خب با عمه تعارف نداریم که

بخدا وفتی دیدم کم بود حالم بد بشه مطمئن بودم یه تیکه میخوردم حالم بد میشد یهو اصلا عقلم کار نکرد گفتم تا دست نخورده بذارم واسه بابام آخرم کلی ازش تشکر کردم از غذاش تعریف کردم 😑😑

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
نه بابا چه اشکال داره  منم چیزی بدم بیاد رک میگم دوست ندارم  همه میدونن مثلا من برنج سبز ...

منم پیش خودم گفتم اگه اونا هم تو خونه من اینکارو میکردن ناراحت نمی‌شدم خب خیلیا خروس محلی دوس ندارن من که ایراد نگرفتم از غذا فسنجونم خوردم 

منم پیش خودم گفتم اگه اونا هم تو خونه من اینکارو میکردن ناراحت نمی‌شدم خب خیلیا خروس محلی دوس ندارن ...

منم دوست ندارم اتفاقا 

انقد سخت نگیر بابا 

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
منم دوست ندارم اتفاقا  انقد سخت نگیر بابا

خودم عادی بودم دیدی مامان آدم یچی میگه یهو آدم منقلب میشه میگه حتما کار بدی کردم🙄