2777
2789
عنوان

عفونت ادرار در بارداری

218 بازدید | 26 پست

سلام از دیشب تکرر ادرار دارم

زمان دفع ادرارم مقدارش کمه ولی اخرش بازم احساس دفع دارم ولی فقط احساسه

۱۰ هفتم دردم ندارم فقط همش احساس ادرار خیلی بده؟برا بچه بده؟فردا عصر میرم دکتر😭فقط الان ارومم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عفونت ادرار باشه بهت دارو میده نگران نباش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

نه بابا چیزی نیست که تا فردا نتونی صبر کنی

منم داشتم دارو داد برطرف شد 

نگران نباش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

برو یه آزمایش کشت ادرار میده معلوم میشه عفونت داری یا نه. انشاالله که نداری و جزو علائم بارداریه، داشتی هم دارو میده خوب میشی نگران نباش. فقط زودتر پیگیری کن از استرس در بیای.

این علائم ممکنه دیابت باشه؟یا دیابت فقط تکرر ادراره؟

عفونت ادراره فک کنم منم همینجوری بودم شدیدداشتم خوب شدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
این علائم دیابت نیست؟

تا آزمایش ندی اصلا معلوم نمیشه دیابت

بعدشم زوده تا برسی به دیابت بارداری

معمولا هفته بیست به بعد دیابت بارداری ممکنه اتفاق بیفته

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙