2777
2789

بله گلم میشه منم دوماه مصرف کردم دکترم گفتن اقدام رو ادامه بدم و گفتن به محض بارداری باید قطع کنی.منم آخرین دونه رو خوردم دوهفته بعدش فهمیدم باردارم 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم میشه منم دوماه مصرف کردم دکترم گفتن اقدام رو ادامه بدم و گفتن به محض بارداری باید قطع کنی.من ...

وای عزیزم چقد قشنگ😍منم تازه این ماه اول بود ک اقدام کردم ولی آزمایش هورمونی دادم متوجه شدم پرولاکتینم بالا هس 

شما ۸ دونه قرص خوردین؟ب مدت دوماه؟

بله گلم میشه منم دوماه مصرف کردم دکترم گفتن اقدام رو ادامه بدم و گفتن به محض بارداری باید قطع کنی.من ...

شما طی این دوماه ک قرص می‌خوردین اقدام هم داشتین همش؟

دکتر بهتون گفتن باید ۲ ماه مصرف کنین؟

من ۴تا قرص بهم دادن بنظرتون با یک ماه میشه باردار شد؟😥

دکتر بهتون گفتن باید ۲ ماه مصرف کنین؟ من ۴تا قرص بهم دادن بنظرتون با یک ماه میشه باردار شد؟😥

برای من 850بود خیلی بالا بود هفته ای دوبار هربار نصف قرص خوردم گفتن اگر باردار نشدی توی این مدت مجدد آز بده ببینم چقدر تغییر کرده و باز دارو بخورم.من قصد داشتم اقدام نکنم دکترم نزاشت گفت اقدام درحین درمان مشکلی نداره ولی به محض بارداری باید قطع کنی

برای من 850بود خیلی بالا بود هفته ای دوبار هربار نصف قرص خوردم گفتن اگر باردار نشدی توی این مدت مجدد ...

برای من ۴۴ بود ولی میگن نرمالش زیر ۲۰ باید بشی

بنظرت با یکماه خوردن باردار میشم؟

من نی نی میخوام😭😔

برای من ۴۴ بود ولی میگن نرمالش زیر ۲۰ باید بشی بنظرت با یکماه خوردن باردار میشم؟ من نی نی میخوام😭 ...

ان شاالله، بدتر از پرولاکتین همون استرسیه که افتاده به جونت ریلکس باش گلم

ان شاالله، بدتر از پرولاکتین همون استرسیه که افتاده به جونت ریلکس باش گلم

همش گریه میکنم شوهرم هیچی نشده رو مخم راه میره 

ای خدا من چ گناهی کردم مگه😭

بخدا این ماه اول اقداممه 

دعا کن حامله بشم وگرنه شوهرم و مادرشوهرم منو دق میدن