2777
2789
عنوان

دیدین ترکیدم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
به دیوانه گفتی خرمن و اتیش نزن؟؟؟ خب گفتی زدن دیگه بی عقلا

تشبیه خوبی بود بخدا ادم میاد اینجا سوالاتشو بپرسه ولی جایی شده برا بچه ها و حرفای خاله زنکی بقیه همه ممنووووع😒😏

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
فک کنم بشه🤔

فقط میاد روی دوربین گوشی وارد گالری نمیشه🙁

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میاد روی دوربین گوشی وارد گالری نمیشه🙁

مگه میشه😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اره حیف کاربری قبلیم😢😢😢

مگه میشه😶

اره با ی کاربری دیگه هم بودم همینجوری بود لعنتی🥺

اره با ی کاربری دیگه هم بودم همینجوری بود لعنتی🥺

پس شانس نداری خاهر😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تشبیه خوبی بود بخدا ادم میاد اینجا سوالاتشو بپرسه ولی جایی شده برا بچه ها و حرفای خاله زنکی بقیه همه ...

دقیقآ خواهری

حق باشماست

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
فدای سرت مهم اینه اینجایی

مرسی😁

پس شانس نداری خاهر😂

اصلا😂🤦

اصلا😂🤦

عزیزم😂

دقیقآ خواهری حق باشماست

😓😓

سلام دوستم... چرا ترکیدی آخه😐...

تاپیک لوازم آرایش چه ممنوعیت داره اخه؟؟؟؟؟ 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام دوستم... چرا ترکیدی آخه😐... تاپیک لوازم آرایش چه ممنوعیت داره اخه؟؟؟؟؟ 

سلام عشقم خوبی 😍

نه برای اون نبود بعدش ی تاپیک زدم راجب رابطه بود سوال پرسیده بودم حرف بدی هم نزدم ولی گزارش زنای همیشه در صحنه   حاضر بودن و اینجا کلا فقط بچه ها و تاپیک مادر شوهر خواهر شوهر جایزه 🥴🥴🤦

سلام عشقم خوبی 😍 نه برای اون نبود بعدش ی تاپیک زدم راجب رابطه بود سوال پرسیده بودم حرف بدی هم ن ...

مررسی قربونت تو خوبییی...

فداسرت عزیزززززززممممم لااقل اسمت درست شود😂😂🫂🫂🫂🧿🧿💖💖💖

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!