2777
2789
شبا قبل خواب اسپری میزنم تا دو س ساعت خوبه بعدش دوباره کیب میشه بینیش ،روزا خوبه نمیدونم چرا شبا این ...

عزیزم پماد ب ب کلد هم خیلی خوبه،بینیو باز میکنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خاطر باد کولر قربونت من که بزرگم همش بینیم میگیره چه برسه بچه شما یه بخور سرد بگیر 

نمیدونم والا شایدم از کولر باشه البته ما شبا کولر روشن نمیکنیم تو گرما میخابیم  

گی گیلی چیه    

نمی دونی ؟؟؟ چطور توضیح بدم که حال کسی بد نشه همون اشغال تو بینی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمی دونی ؟؟؟ چطور توضیح بدم که حال کسی بد نشه همون اشغال تو بینی

آهان فهمیدم،عزیزم داخل بینیش رو نگاه میکنم هیچی نیس آبریزش بینی هم اصلا نداره ولی بینیش کیب میشه 

آهان فهمیدم،عزیزم داخل بینیش رو نگاه میکنم هیچی نیس آبریزش بینی هم اصلا نداره ولی بینیش کیب میشه&nbs ...

اهان فک کنم ازهمون باشه با نور گوشی ببین دستت رو بذار جلوی چشمش که نور نزنه به چشمش خوب نگاه کن اگه اون باشه درببار بچه خیلی اذیت میشه .درضمن توی طول شب کم کم اب بهش بده چون گلوش خشک میشه .قطره کلروسدیم هم یه قطره وقتی بیداره بریز عطسه می کنه بینیش باز میشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻