2777
2789
عنوان

دلم عجیب گرفته

84 بازدید | 9 پست

دلم عجیب گرفته 

انگار غم دنیا رو شونه هامه 

من از تاریخ متنفرم از این روزای تیر ماه متنفرم از شبای طولانیش متنفرم از استرس که باز خبر بد برسه متنفرم از خاطرات تلخش متنفرم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

خدا ب دلت ارامش بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من عاشق تابستونم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق بدی براتون افتاده ؟ 

چن سال پیش اما هر سال به اون روزا میرسم باز حالم بد میشه 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
سعی کن باهاش کنار بیای  تنها کسی ک میتونه بهت کمک کنه خودتی  زندگیتو بساز  دوباره ...

سعی میکنن کنار میام تلاشمو میکنم ولی گاهی وقتا از اینهمه حرفی که دلم میخواد بزنم و نمیتونم غصم میشه اینکه همه منو اوکی میدونن و خودم از غم درونم فقط خبر دارم دلم برا خودم میسوزه🙃

سعی میکنن کنار میام تلاشمو میکنم ولی گاهی وقتا از اینهمه حرفی که دلم میخواد بزنم و نمیتونم غصم میشه ...

درکت میکنم منم یه غم بزرگ توی قلبم دارم 

ولی باید قوی بمونی بجنگ ندار ضعیف بشی 

درکت میکنم منم یه غم بزرگ توی قلبم دارم  ولی باید قوی بمونی بجنگ ندار ضعیف بشی

دلت شاد و اروم عزیز جان 💫🌺

امیدارم به روزای خوب ان شاءالله خدا یه خوشی بزرگ بندازه وسط زندگیای هممون 🍃💐