2777
2789
عنوان

تجربی یا ریاضی؟!

137 بازدید | 8 پست

سلام

خسته نباشید

من دهم تجربی هستم و دارم میرم یازدهم

تو درسامم متوسطم

برای تابستونم میخوام کلا از اول بخونم

ولی موندم تغییر رشته بدم برم رشته ریاضی تو شاخه فیزیک هسته ای،یا همون تجربی رو ادامه بدم؟

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هرکدوم و که دوست داری

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

علاقت کدومه؟

من هر جفتشونو دوست دارم

کلا همه رشته هارو دوست دارم

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .