2777
2789
عنوان

در مورد جاریم

221 بازدید | 23 پست

من یه جاری دارم که قبلا با هم رابطه خیلی خیلی خوبی داشتیم و خیلی با هم صمیمی بودیم. طوری که همه میگفتن به شما میاد با هم خواهر باشین تا جاری. ولی چند ماهیه که احساس میکنم رفتارش عوض شده و سرد برخورد میکنه. اوایل میگفتم احساس من اشتباهه. ولی بعضی رفتارهایی ازش دیدم که دیگه نتونستم تحمل کنم و منم باهاش سرد شدم و این مسئله مدت هاست که داره منو اذیت میکنه.

خلاصه امروز گفتم بذار به دیوان حافظ تفال بزنم که چرا رفتارش با من اینجوری شده که این شعر👇 اومد

البته غزلی که اومد علت سرد شدن رفتارش رو متوجه نشدم. ولی خیلی دقیق رابطه بین من و جاریم رو بیان میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤨🤨🤨🤨 هزیزم خدایسش میشنیی فکر میگنی چرا رفتارش عوض شدی؟؟ جاری کجای زندگی ادما که اهمیت داشته با ...

اگر جاری شما خیلی باهات گرم و صمیمی باشه و یه دفعه عوض بشه، برات سوال پیش نمیاد؟

جریان منو جاریمه

ماهم اولا خیلی خوب بودیم

چندتا حرف و رفتار ازش دیدم دلم باهاش دیگه صاف نمیشه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
جریان منو جاریمه ماهم اولا خیلی خوب بودیم چندتا حرف و رفتار ازش دیدم دلم باهاش دیگه صاف نمیشه

میشه بپرسم شما چه رفتارهایی دیدی؟

هنوزم گاهی میگم شاید من اشتباه فکر میکنم

حضرت حافظم درگیر مسائل جاری و مادرشوهری نی نی سایت شده 🤣🤣🤣🤣

ولی از خودش بپرس شاید کسی پیشش حرفی ازت زده دلخوره 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
حضرت حافظم درگیر مسائل جاری و مادرشوهری نی نی سایت شده 🤣🤣🤣🤣 ولی از خودش بپرس شاید کسی پیش ...

حضرت حافظ همه جا حضور داره

نمیتونم بپرسم و میدونم جواب نمیده.