setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان درد و دل 173 بازدید | 15 پست خلاصه ای از زندگیم میگم لطفا نظراتتون رو بهم بگین خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1401/04/06 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 تو دو راهی هستم باید سخت ترین تصمیم زندگیمو بگیرم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 بچه ها من 13 ساله ازدواج کردم و بچه دار نشدیم کلی هم درمان کردم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 الان تو مراحل ای وی اف هستم و ماه بعدی انتقال دارم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ولی همسرم همراهیم نمیکنه و میگه تو بچه دار نمیشی و رفته یه زنه افغانی رو صیغه کرده خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 اصلا خونه نمیاد فقط اخر شب میاد میخوابه منم دیگه سرد شدم اکثر شبا میرم خونه مامانم از تنهایی خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 میگه من زن گرفتم واسه بچه میگم خب من تو درمانم صبر کن اگه نتیجه نگرفتیم من میرم تو هم برو زن خوب بگیر خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 میگه تو بچه دار شو من برمیگردم سر زندگیم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 خییییلی دلم گرفته خیییلی احساس تنهایی میکنم دلم میخواد شوهرم برگرده پیشم دلم برای بغلش تنگ شده حالم خییییلی بده خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 به نظرتون برم انتقال یا برم واسه جدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 باشه عزیزم بگو عزیزم گفتم بیا خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 یعنی هیچ کس نیست خدایا باهام حرف بزنه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 فردا نوبت عمل هیستروسکوپی دارم اگه باهام نیومد میرم واسه جدایی دیگه خسته شدم بریدم صبح تا شب کار میکنم دریغ از یه ذره ارامش . همش چشمم پر از اشکه . خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
00lff عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 361 عزیزم گفتم بیا عزیزم من سنم از شما خیلی کوچک تره واقعن نمیتونم کمکت کنم یکم صبر کن خانومای اینجا میان بهت کمک میکنن ولی شوهرت اگه دوست داشت هیچوقت زن دیگه ای رو صیغه نمیکرد من یکی از فامیلامون همسرش هیچوقت باردار نمیشه ولی پاش موند و خیلی زندگی عاشقانه ای دارن