2777
2789

سلام.خیلی واستون ناراحت شدم. خیلی خسته میشی. شغلتون هم باید همیشه حواستون باشه چیزی اشتباه نشه.

نمیشه یه زن سن بالا بگیری، از اینا که مسنن و همسرم ندارن، که هر وقت لازمت شدبیاد؟حقوقش به ازای هر بار که میاد حساب کنی؟ مثلا روزی صدوپنجاه تومن. ماهی بیست بار بیاد میشه سه میلیون. که ارزش داره. اگرم شد کمتر بگیره.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.خیلی واستون ناراحت شدم. خیلی خسته میشی. شغلتون هم باید همیشه حواستون باشه چیزی اشتباه نشه. نمی ...

جایی که ما زندگی میکنیم خیلی باب نیست زیاد زیر بار نمیرن

جایی که ما زندگی میکنیم خیلی باب نیست زیاد زیر بار نمیرن

این دیگه سخت شد. پس چه جوری استراحت کنی؟ 

خب شیفت روز نمیشه بهت بدن، بچه ها برن مهد؟

آشنایی، پارتی چیزی... که تا یکی دو سال شیفت روز باشی

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

عزیزم بنظرم مسکلاتت اینقد زیاد نیست که آرزوی مرگ می‌کنی 

اگه مشکلات منو داشتی چی؟؟؟

فقط این همه ناراحتی برای اینکه یه روز نتونسته بچه هارو نگه داره،؟؟

اونم عذر موجه که پیش باباش بوده بیمارستان ؟؟

حالا یه شب این همه سروصدا و دعوا و آرزوی مرگ و فلان ندارع که !!!!

اگه مشکلات منو بدونی ،،،،

بدونی چه شوهر عوضی دارم !!!!

باز خوبه برات بچه هارو نگه میداره 

شوهر من تا حالا یه ساعت بچه رو نگه نداشته ،،،،،یه آدم کند اخلاقه ،،،بی فرهنگه ،،،خاله زنک کثافت

من باشم قید کارمو میزنم تا بچه هام یکم بزرگتر بشن و حداقل یکم از پس خودشون بر بیان...

اینهمه فشار رو الکی به خودت تحمیل نکن، شوهرت میره پی خوش خوشانش و بار مالی زندگی رو انداخته رو دوش شما!!!

البته سر کار نری خودت هم تو سختی مالی قرار میگیری اما شاید اعصابت آرومتر بشه اینطوری (بچه ها بیشتر از یه مادر پولدار، یه مادر با اعصاب نیاز دارند... بیخیال کارت شو یه مدت)

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
عزیزم بنظرم مسکلاتت اینقد زیاد نیست که آرزوی مرگ می‌کنی  اگه مشکلات منو داشتی چی؟؟؟ فقط ...

نه عزیزم مشکلات زیاده این ی موردشه. وقتی من از درد سنگ کلیه ب خودم میپیچیدم با دو تا بچه ولم کردرفت خواهرزادشو مدرسه ثبت نام کنه زایمان و بستری بچه هام ول میکرد میرفت ور دل ننه باباش ماشینمم میبرد. هر وقت بحثمون میشد زنگ میزد شبو نصف شب فحش و بد و بیراه ب مادرم که شهر دوره. چن بار پای طلاق رفتیم دفعه اخر بچه ها رو برد خونمونو که با هزار بدبختی و با دروغ خودش و باباش که مال خودتونه ساختیم از دست مادر و خواهرش ول کردم اومدیم مستاجری بعدم رفت کلید داد مادرش اثاث چید توش. خواهراش هر روز پلاسن اونجا. خیلی خانواده عوضی این 

من باشم قید کارمو میزنم تا بچه هام یکم بزرگتر بشن و حداقل یکم از پس خودشون بر بیان... اینهمه فشار ر ...

دو سال نرفتم افسردگی گرفتم تو ی شهر عقب مونده با ی شوهر بداخلاق و بی فرهنگ که نمیذاره هیچ جا بری تفریحی داشته باشی و از اولم اویزونت بوده دور از خانواده کارم تنها مسکن و راه نجاته

دو سال نرفتم افسردگی گرفتم تو ی شهر عقب مونده با ی شوهر بداخلاق و بی فرهنگ که نمیذاره هیچ جا بری تفر ...

این راه نجات نیست، حداقل راه نجات شما نیست... باور کن سودشو شوهرت میبره و هی به جای اینکه یکم دل بده به زندگیش، بیشتر اوقات فراغت پیدا میکنه و شمام هی عصبانی تر میشی از دستش و سعی میکنی کمتر خونه باشی و ببینیش و اینجوری بچه هاتم میشن لنگه باباشون (یا هر کسی که تو بچگی داره ازشون نگهداری میکنه!!!)

برا افسردگیت دارو بخور ولی حداقل بچه هاتو تحت نظر خودت تربیت کن که چند وقت دیگه بچه هات هم نشن یه عامل استرس برات...

یه چیز دیگه هم بگم: شما شاید بتونی یه روزی از شوهرت و خانوادش که مایه ی عذابتن جدا بشی، اما اگر بچه هات بد باشن، اونا رو دیگه نمیتونی طلاق بدی و جدا بشی ازشون، پس از الان خوب فکراتو بکن و سختی های این دوران رو به جون بخر تا بعدا به سختی بیشتر نیوفتی...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *