2777
2789

بچم دیشب شیر خشک خورد خوابید.. شیشه شیرشو توش یه اب الکی گرفتم چرخوندم گذاشتم تا فرداش بشورم...

ولی درب و سره شیشه اشو که میک میزنه نشستم. که با صدای آب بیدار نشه.

یک سال و چند روزشه دندونای بالاش داره درمیاد تب داره هی...خودمم پریود شدم امروز خیلی درد داشتم شوهرم اومد نمیدونست شیشه نشسته است.. توش شیر درست کرد داد یهو یادم اومد شیشه نشسته بوده وقتی که خورد تموم شد یادم افتاد... چکار کنم دارم سکته میکنم توروخدا کمکم کنید 😭😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ مواد شوینده داخلش ریخته بودی؟

نه نریختم... فقط اون نوک لاستیک مانندش حتی اب هم نخورده بود ولی داهل شیشه رو آب گرفته و خالی کردم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
توش آب الکل بوده همسرتون شیر درست کرده آبی که توش بوده رو خالی نکرده؟ چقدر از زمان شیر خوردنش میگذره

نه الکل نه... منظورم اینه شیشه و سریه شیشه نشسته بودن بعد از خوردن شیره قبلی که دیشب بوده.

ده دقیقه میگذره از خوردنش..

و اینکه تب هم داره بخاطر دندوناش😭😭😭😭

یعنی شیشه رو بعد هر بار مصرف باید استریل کرد؟ خب پس اگه آذم تو جاده باشه یا مسافرت تو هتل باشه چی؟

خب باقی مونده شیر ترش میشه و فاسد عزیزم😭😭

مگ مواد شوینده داخلش ریخته بودی؟

نه

یعنی شیشه رو بعد هر بار مصرف باید استریل کرد؟ خب پس اگه آذم تو جاده باشه یا مسافرت تو هتل باشه چی؟

باید شسته بشه چون بدن بچه حساسه ممکنه عفونت بگیره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
نه الکل نه... منظورم اینه شیشه و سریه شیشه نشسته بودن بعد از خوردن شیره قبلی که دیشب بوده. ده دقیقه ...

اهان سر شیشه رو نشسته بودی از شب کثیف بوده

هیچی نمیشه عزیزم نترس بخاطر تبش هم سعی کن بیشتر مایعات و اب چای خیلی کمرنگ بدی 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
اسی خدایی یعنی از دیشب تا الان شیشه و سرشیشه رو نشستی؟؟؟

نه خبر مرگم.... چون دوتا شیشه داره... 

نوبتی میشورم 

شوهرمم نمیپونسته اون نشسته است