2777
2789
عنوان

بیاین بگینن🙁

83 بازدید | 17 پست

سلام ..من ی نفر بود ک خیلی دوسش داشتم الان رفته و با همون دختر عوضی ک تو تایپیکای قبلی گفتم نامزد کرده .تو انیستا ی اکانت بهم پی ام داد و برام گل فرستا۸د و بهم گفت میخوام شاد باشی .منم گفتم شما از کجا میدونی غمگینم گفتش ک زیر ی پستی کامنتمو دیده و اخرش طفره رفت ک چ پستی بوده..قشنگ معلوم بود دروغ میگه و اشناس ..وحالا فهمیدم اون شخص همونیه ک ترکم کرده و رفته نامزد کرده...بنظرتون چرا ی همچین کاری کرد ؟چرا میخواست منو خوشحال کنه ؟اگه خوشحالیم براش مهم بود چرا رفت با یکی دیگه 🤔🤔🤔لطفا جواب بدید نظرتون مهمه خودم واقعا گیج شدم 

توروخدا نظر بدید همینجوری نخونیدو برید ..من واسه این اینجا گفتم ک با همفکری شما مواجه بشم ن سکوتتون& ...

عزیزم چرا ترکت کرد؟

از کجا مطمئنی اون بوده؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چرا ترکت کرد؟ از کجا مطمئنی اون بوده؟

بخاطر ی دختر دیگه ..خودمم نمیدونم چرا ترکم کرد ..همه میگن اگه دوست داشت ترکت نمیکرد ..مطمنم ..حالا میشه بگی منظورش چیه چرا ب فکرمه 

بخاطر ی دختر دیگه ..خودمم نمیدونم چرا ترکم کرد ..همه میگن اگه دوست داشت ترکت نمیکرد ..مطمنم ..حالا م ...

اینکه بله اگه واقعا عاشقت بود نمی‌رفت

اگه اون بوده میخواسته ببینه بعد رفتنش حالت خوبه یا بد

کاش میگفتی منکه خوبم نیازی به گل نیست

اینکه بله اگه واقعا عاشقت بود نمی‌رفت اگه اون بوده میخواسته ببینه بعد رفتنش حالت خوبه یا بد کاش می ...

خب چرا میخواسته بدونه حالم خوبه یابد ؟؟

ن کلی گریه کردم پیشش و ناراحتی ک من اونو شخص هنوز خیلی دوس دارم ..

خب چرا میخواسته بدونه حالم خوبه یابد ؟؟ ن کلی گریه کردم پیشش و ناراحتی ک من اونو شخص هنوز خیلی دوس ...

فکر کنم همین طوری که بعد رفتنش چی شده

اینو نمیدونم ولی خیلی ها بعد از اینکه میرن تازه می‌فهمن که مثل اونی دوسشون داشته دیگه نیست و دلتنگ میشن

ببین اون منو رها کرده ..نامزده الان ..اخه چطوری ممکنه دلتنگم باشه ؟😔😕

دل دیگه خب یهو شاید دلتنگ شده

ولی میگم اگه چند وقت قبل از اینکه بره دعوا یا بحثتون شده خواسته ببینه حالت بعد رفتنش چه جوری شده

دل دیگه خب یهو شاید دلتنگ شده ولی میگم اگه چند وقت قبل از اینکه بره دعوا یا بحثتون شده خواسته ببینه ...

میدونست خیلی دوسش دارم 😿💔

اما قانون من اینه کسی ک منت نخواد نمیخوامش حتی اگه عشقم باشه 

میدونست خیلی دوسش دارم 😿💔 اما قانون من اینه کسی ک منت نخواد نمیخوامش حتی اگه عشقم باشه 

کم کم فراموشش کن تا اذیت نشی

بهترین قانون رو داری

دیگه چه قانون هایی داری عزیزم؟