2777
2789
عنوان

چگونه یک زن قوی و مستقل باشیم؟

2191 بازدید | 24 پست

سلام

شاید خیلیا کاربری و تاپیکهای پر تنش من و زندگی و منو بشناسن

منکل روح و روانمو درگیر حرفا وحرکتای اشتباه دیگران کرده بودم ولی ب خودم ک توی آینه نگاه کردم دیدم هیچکس براش مهم نیست ک من بشکنم یا نه

من این تاپیکو زدم ک باهمه تاپیکای قبل این خداحافظی کنم و ب خودم قول بدم دیگ غصه ی کم شعوری دیگرانو نخورم

بسم الله الرحمن الرحیم 

من باارزشم🌈

خدایا شکرت
  • یک زن مستقل و قوی، نیازی به تلاش برای جا گرفتن در قالب های خاصی که جامعه ایجاد کرده است ندارد.
  • او اعتماد به نفس دارد و به توانایی های خود اعتقاد دارد.
  • به دیگران متکی نیست و آزادی تصمیم گیری در مورد خودش را دارد.
  • قدر خود را می داند و از صدای خود برای ایجاد تغییر و تحول استفاده می کند.🌈
خدایا شکرت

اول رو عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن ک خیییلی چیز با ارزش و مهمیه !! من اینو بعد ۱۸ سال فهمیدم!

مرحله دوم از لحاظ اقتصادی دستت تو جیب خودت باشه

و سعی کن هر چند وقت یک بار دوره ها یا کلاسای آموزشی رشد فردی شرکت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زنان هنگام تصمیم گیری نیازها و خواسته های خود را در اولویت قرار می دهند و نیازی به تغییر تصمیمات خود برای دلجویی از اشخاص دیگر ندارند. وقتی مشکلی پیش می آید، با اطمینان می توانند یک روش عملی برای رفع آن انتخاب کنند.

از مسائل دور نمی شوند و منتظر نیستند که کسی دیگری برای آنها تصمیم بگیرد. از آنچه باید انجام شود آگاه هستند و این کار را انجام می دهند.🌈

خدایا شکرت

اگر پول بخواهند شغل پیدا می کنند. اگر خانواده بخواهند، تشکیل خانواده می دهند. اگر شریک زندگی بخواهد، یکی را پیدا می کنند.زنان قوی منتظر نمی مانند که کسی آنها را نجات دهد یا به آنها بگوید چه باید بکنند. این زنان می دانند چه باید بکنند و این کار را انجام می دهند. زنان قوی فعال هستند، نه منفعل.🌈

خدایا شکرت

گر بخواهند فیلمی را ببینند و کسی را نداشته باشند که با او به سینما بروند، آنقدر راحت هستند که به تنهایی بروند. نیازی نیست که صبر کنند تا شخصی دیگری بیاید و دستشان را بگیرد.

از حضور و همراهی دیگران لذت می برند، اما برای انجام اقدامات خود به آنها وابستگی ندارند.🌈

خدایا شکرت

به اندازه کافی به خودشان احترام می گذارند و می دانند که ارزشمند هستند. اجازه بازجویی و بازخواست از خود را به خودشان نمی دهند. به عنوان یک زن قوی، ویژگی های مثبتی که در اختیار دارند و به اشتراک می گذارند را به خود و دیگران یاد آور می شوند. در رویارویی با چالش ها، تمرکز خود را به قدردانی و خوش بینی معطوف می کنند.

نقاط ضعف خود را تشخیص می دهند اما آنها را مانند فرصتی برای رشد در نظر می گیرند. طوری با خود صحبت می کنند که با دوست صمیمی خود حرف می زنند- با شفقت و مهربانی.🌈

خدایا شکرت

گر بخواهند کاری انجام دهند، منتظر صدور اجازه از طرف دیگران نمی مانند. انتخاب هایی را انجام می دهند که با استقلال و قدرت درونی شان همسو هستند. تصمیمات خود را با اطمینان می گیرند و نیازی به مشورت با شریک زندگی یا والدین خود ندارند. در حقیقت صلاح خود را بهتر از هر کس دیگری می دانند.

این زنان به اندازه کافی باهوش هستند که بدانند چه موقع باید با افراد مهم زندگی خود مشورت و سازش کنند.🌈

خدایا شکرت

زنان قوی می دانند که نشستن و شکایت کردن، اتلاف وقت است. به جای این کار، وارد عمل می شوند و اقدامات لازم برای برطرف کردن مسائل را انجام می دهند.

زنان مستقل و قوی به خوبی می دانند که مشکلات به خودی خود برطرف نمی شوند. ابتکار عمل را در دست می گیرند و رو به جلو حرکت می کنند.🌈

خدایا شکرت

گر اعتقاد داشته باشند كه رفتار كسی نادرست است، به او اخطار می دهند. آنها می دانند که چگونه باید این کار را به روشی محکم اما محترمانه انجام دهند و بدون اینکه به اظهارات تهاجمی یا آزار دهنده متوسل شوند، از حق خود دفاع کنند.

از اینکه به دیگران بگویند که اشتباه می کنند هراسی ندارند حتی اگر باعث نارضایتی آنها شود. این زنان به دیگران اجازه نادیده گرفتن خط قرمز های خود را نمی دهنو از آنجا که کارهای زیادی برای انجام دادن دارند مستقیم سر اصل مطلب می روند و وقت خود و دیگران را تلف نمی کنند. در مقابل تهین های جنسی، نژادپرستانه یا بی احترامی، با آرامش برخورد می کنند و به طرف مقابل اخطار می دهند.🌈

خدایا شکرت

در رسانه های اجتماعی برای گرفتن لایک و کامنت پست نمی گذارند و با دوستان خود تعارف نمی کنند. مشغول انجام کارهای مهم هستند و آنقدر برای خود ارزش قائلند که نیازی به تعریف دیگران ندارند.

برای تقویت عزت نفس خود به دنبال جلب توجه دیگران نیستند و می دانند که عالی هستند.🌈

خدایا شکرت

دارای خصوصیات رهبری هستند و کنترل موقعیت ها را از طریق مهارت های رهبری خود در دست می گیرند. جذابیت و کاریزمای لازم برای جلب توجه و مطیع و همراه کردن دیگران را دارند.

زنان مستقل قادر هستند به کمک قدرت کاریزماتیک خود دیگران را رهبری کنند.🌈

خدایا شکرت

با هوش بالای خود خطرات را مورد سنجش قرار داده، و به هیچ وجه خود را در معرض خطر قرار نمی دهند. نحوه ارزیابی گزینه های موجود را می دانند و قبل از تصمیم گیری، عواقب و مشکلات احتمالی را در نظر می گیرند.

اما زمانیکه تصمیم می گیرند، روی تصمیم خود پافشاری کرده و از خطر کردن نمی ترسند.🌈

خدایا شکرت

زنان قوی و مستقل می دانند که زندگی مجموعه ای از اتفاقات است و همه باید تلاش کنند. همچنین می دانند که همه چیز قرار نیست به وفق مراد آنها باشد و در مقابل شکست ها احساس ضعف نمی کنند.

در باور آنها مشکلات زندگی، ارتباطی با ارزش ها و توانمندی هایشان ندارند. برای خود تفکر منفی ایجاد نمی کنند و خود را ضعیف نمی پندارند. آنها هرگز دیگران را به خاطر وضعیت خود سرزنش نمی کنند. اگر شرایط فعلی خود را دوست نداشته باشند، راهی برای خروج از آن پیدا می کنند.🌈

خدایا شکرت