2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

602 بازدید | 55 پست

دوستان من الان تو سه ماه هستم و شدیدا میترسم از زایمان طبیعی ..آیا خیلی درد داره 

من پریودی هام خیلی شدید هس کمر درد و پا درد شدیدی میشم ک نمیتونم تکون بخورم و مسکن میخورم .حس میکنم کمرم میخواد دو نصف بشه .آیا طبیعی خیلی بدترو سخت تره ..

دردهای شدیدش چن ساعته 

من 36 هفتم اومدم مطب دکتر شاید معاینه لگن کنه استرس گرفتم😐😐😐😐💔

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همون حده یکم شدید تر ولی به این فکر کن که چند ساعته سریع میره من هشت دردهام شروع شد خفیف تا دوازده دخترم به دنیااومد ساعت یک تو حیاط بیمارستان راه میرفتم با شوهرم در این حد دیگه بعد زایمان راحت میشی

برای من 12 ساعت بود

من مسلط بودم

از مدل غش بی هوش یا ناسزا میگن نبودم

ولی بچه م ایست قلبی شد 

حتما یه بیمارستان درست حسابی برو 

با ماما یا پزشک حرف بزن 

هواتو داشته باشن

البته اگه مثل من مأخوذ به حیا یی

وگرنه زائو تخت بغلی با داد و بیداد بچه ش رو حفظ کرد 

یه چیزی

فک نکن همه درد ها تموم میشه 

بدترین حالتش پاره شدن پرینه هس

برای من یکماه زخم بود 

نمیتونستم صاف بشینم یا به پشت بخوابم

راستی حواست باشه ماه آخر 

سرما نخوری 

گلو درگیر سرفه نشه

چون بدن زخمه 

ضربه سرفه زخمها رو اذیت میکنه 

همون حده یکم شدید تر ولی به این فکر کن که چند ساعته سریع میره من هشت دردهام شروع شد خفیف تا دوازده د ...

راحتی بعدش ک بله خوبه.ولی لحظات درد کشیدن و مرگ دیدنت هم سخته

برای من 12 ساعت بود من مسلط بودم از مدل غش بی هوش یا ناسزا میگن نبودم ولی بچه م ایست قلبی شد  ...

دیگه دردش اوقده قابل تحمل نیس که نق نزنی منم یه ساعت اخر مردم و زنده شدم اوقد برام سخت بود که میله های تختو با دندونم فشار میدادم

اگه درد پریود 10 باشه زایمان 100 هست😬😑

تازه نمیدونم اینا که میگن ما بعد طبیعی راحت بلند شدیم و کارامون کردیم چطور بودن😐من که با عرض معذرت تا فیها خالدون  بخیه خورد و تا یک ماه نمیتونستم بشینم😢 دستشویی و اینام که مکافات بود... خلاصه توصیه م سزارین ه

بهشت اجباری
دیگه دردش اوقده قابل تحمل نیس که نق نزنی منم یه ساعت اخر مردم و زنده شدم اوقد برام سخت بود که میله ه ...

من هیچی نگفتم

با اینکه آدم کم تحملی هستم کلا

ولی دردش طوری بود که منو از خود بیخود نکرد 

مسلط بودم به شرایط 

کلافه م نکرد 

قدرت خدا