2777
2789
عنوان

بلاگر شدم.

89 بازدید | 4 پست

بچه ها قبل از این که قضاوت کنید بگم پیج من اصلا مثل بقیه نیست و من صرفا تجربه هام تو هر زمینه ای (کتاب، فیلم، رستوران،کافی شاپ، گل و گیاه، دانشگاه و...) رو به اشتراک گذاشتم تا بقیه بتونن استفاده کنن و در کنارش هم کلی ویدیوهای قشنگ دارم درست میکنم با صدای خودم و نوشته های خودم . پیج من اصلا حالت خودنمایی نداره و همه چیزش دلیه پس اگر دوست داشتید فالو کنید با حال خوب بیاید. امیدوارم مطالبی که میزارم و دوست داشته باشید و ارزش وقتتون و داشته باشه

کو پیجت

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

_about_reyhaan_

فالوت کردم بک بده😶

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
2790
2778
2791
2779
2792