2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با شوهرم حرفم شده اعصابم خیلی ضعیفتر شده بهم محل نمی‌ذاره اعصابم خورده با بچه م بدرفتاری میکنم البته ...

عزیزم شاید آدمی هستی که زود رنجی سعی کن حداقل نشون تدی جه بجه ات چه شوهر هر وقت نتونن به خواسته اشون برسن اذیتت میکنن اینجوری برو یه شربت خنک بریز یکم نفس عمیق بکش فکر کن ببین درد اصلی کجاس اصن چرا اینجوری رفتار میکن تو جا واکنشی بدی بهتر

عزیزم شاید آدمی هستی که زود رنجی سعی کن حداقل نشون تدی جه بجه ات چه شوهر هر وقت نتونن به خواسته اشون ...

بخدا خیلی درگیرم انگار از هر طرف بهم فشار میاد خیلی سخت شده شرایطم

بخدا خیلی درگیرم انگار از هر طرف بهم فشار میاد خیلی سخت شده شرایطم

شرابطه کلن سخت شاید همسرت هم تو محیط کار مشکلی داره یا قرضی چیزی داره و عصبی که رو تو خالی میکنه ناراحتیش رو

با شوهرم حرفم شده اعصابم خیلی ضعیفتر شده بهم محل نمی‌ذاره اعصابم خورده با بچه م بدرفتاری میکنم البته ...

ببین عزیزم میدونم خیلی ناراحتی اما سعی کن با شوهرت زیاد دعوا نکنی اگه دیدی چیزی گف که ناراحتت کرد تو بهش چیزی نگی در قبالش خوبی کنی خودش شرمندت میشه بعدم سعی کن با بچت مدارا کنی سرش داد نزنی اینطوری اعصاب خودتم اروم میگیره واقعاً میگم هیچی اینقد ارزش نداره که بخاطرش اعصابتو خورد کنی زیاد سخت نگیر حساس نباش ، بیخیال باش شادی کن💝