2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

132 بازدید | 11 پست

چند ساله گواهینامه دارم قبلا بر می داشتم الان بچه کوچیک دارم و کلا اعتماد به نفسما از دست دادم واقعا نیاز دارم و همیشه از طرف شوهرم سرزنش می شم چکار کنم میترسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ترس دارم از رانندگی

درک میکنم امروز بیرون کار داشتم و گرم بود به خانم همسایه گفتم اون رانندگی کرده منا برده اعصابم الان خورده که چرا خودم نباید ماشین بردارم و همیشه منتظر کسی باشم 

من فقط با ماشین شوهرم میترسم با ماشین خانواده خودم باشه استرس ندارم 

شاید شوهرت مثل شوهر من به ماشین هم حساسه چون شوهر من از طرفی سرزنش می‌کنه چرا برنمیداری از طرفی میگه خیلی باید مراقب باشه حس میکنم اگه ماشین

شاید شوهرت مثل شوهر من به ماشین هم حساسه چون شوهر من از طرفی سرزنش می‌کنه چرا برنمیداری از طرفی میگه ...

آره واقعا حساسه منم اصلا با ماشین اون جایی نمیرم با خودش فقط، البته تهران هم که از همه جا ماشین و موتور میاد بیرون رانندگی توی تهران زیاد راحت نیست  

...
آره واقعا حساسه منم اصلا با ماشین اون جایی نمیرم با خودش فقط، البته تهران هم که از همه جا ماشین و مو ...

منم اصفهان هستم و شلوغ اما باز دلیل نمیشه دور و برم همه ماشین دستشون هست همیشه باید یا اسنپ بگیرم یا محتاج کسی باشم آخه یه کلاج و ترمز چیه متاسفم برا خودم