2777
2789
عنوان

ناصر الدین شاه خیلی کلک بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7179 بازدید | 39 پست

ی سرسره ساخته بوده لحت پایبنش میخابیده  زناشم لخت از اونا بالا سرمیخوردن تو بعلش

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سرسره از جنس مرمر ساخته خودش پایین سرسره ل خ ت دراز میکشیده زناشم لخت سر میخوردن میوفتادن تو بغلش ...

😐😐😐😐😐

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
یه سرسره از جنس مرمر ساخته خودش پایین سرسره ل خ ت دراز میکشیده زناشم لخت سر میخوردن میوفتادن تو بغلش ...

جررررررر😂😂😂😂

دارم تصور می‌کنم با هیکلا دخترای اون زمان 😂

حق گوی اعظم😎
😐از نظرم ادم مهمی نبوده اگه بود طبق خر زدن هام تو حافظه ام می موند

سر سریالش ملت یادش میکنن 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
بچه ها غصه هزار سال پیش یا بیشترو نخورید

جالبه خبر دار شی از گذشته

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

لعنتی😂😂کُلِ خوشیای دنیا یجا واسه ناصر بوده نکبت😂😂

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
جررررررر😂😂😂😂 دارم تصور می‌کنم با هیکلا دخترای اون زمان 😂

😂😂 همونا اون زمان مد بودن باهمون هیکل باعث تحریک ناصرجون میشدن

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
لعنتی😂😂کُلِ خوشیای دنیا یجا واسه ناصر بوده نکبت😂😂

رضا پهلوی ام سرسره هارو خراب کرده😂

هعععععی مرد هم مردای قدیم الان همه سرد و یخ و بی روح 

واقعا😂