2777
2789
عنوان

چرا غذا های من بی طعم میشه😪

195 بازدید | 18 پست

هر غذایی که به ذهنتون بیاااد ها درست میکنم بی طعم و بی نمک میشه چیکار کنممممم به قول شوهرم بقیه گوه هم درست میکنن خوشمزه میشه ولی تو نمیتونی هر کاری بگین کردم تو نت زدم هر راه حلی شده کردم ولی همون کاسه و همون اش شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خیلی بی ادبه

نمک غذا رو کم میریزی لابد

سعی کن توی مصرف چیزای خوشمزه دست و دلباز باشی

مثل زعفرون، روغن ، نمک

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
شوهرت خیلی بی ادبه نمک غذا رو کم میریزی لابد سعی کن توی مصرف چیزای خوشمزه دست و دلباز باشی مثل زع ...

دقیقا منم موافقم. آخه به غذا میگن گ... 😑

اشپزی ام یه هنره که هر کسی نداره و دست به دست طعمش فرق داره حتی با یه فرمول مشترک 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
مثلا روش پخت مرغ و بگو ببینم ‌جه طور میپزی شاید بگیم‌راهکارت و عوض کنی

با اب و پیاز میزارم یک ساعت و نیم بپزه بعدش بر میدارم سرخ میکنم بعدش رب و میزنم باهاش تفت میدم بعدش اب مرغ رو اضافه میکنم بعد اب لیمو یکمم نمک تموم

با اب و پیاز میزارم یک ساعت و نیم بپزه بعدش بر میدارم سرخ میکنم بعدش رب و میزنم باهاش تفت میدم بعدش ...

پیاز و سرخ کن طعم بهتری بده

ادویه بزن

یکم دارچین بزن

خورشت هارو زود بذار تا اروم و با شعله کم بپزه 

میشه برای اینکه بچه دار بشم یه صلوات بفرستید🌺