2777
2789
عنوان

فالگیر و موکل

410 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام 

کسی اینجا هست تجربه رفتن پیش این فالگیرای عجیب غریب و موکل دار رو داشته باشه؟

میشناسین همچین ادمی؟

نه فالگیر معمولی ها از اینا که واقعا یه چیزایی میبینن 

(قبلش بگم میدونم کار اشتباهیه میدونم خوب نیست میدونم خیلی وقتا سرکاریه..میدونم ممکنه شرش دامن ادمو بگیره همه رو میدونم  پس لطفا سرزنش و قضاوت و نصیحت نکنید دوستان ممنونم )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی رفتیم فکرکردیم ازروی قران حرف میزنه رفتم دیدم قرانوالکی گذاشته جلوش من متوجه شدم یکی نشسته روبه روش اون میگه اینم تکرارمیکنه فالگیرم فهمیدمن فضولم بین ۲۰۰نفرآدم فقط به من گفت تو۵۰سالگی میمیری که منوبترسونه ازاون روزمریضی روحی گرفتم شدید

هیچی رفتیم فکرکردیم ازروی قران حرف میزنه رفتم دیدم قرانوالکی گذاشته جلوش من متوجه شدم یکی نشسته روبه ...

بعد فالگیر واقعی بود؟ یعنی اون کسی که بهش میگفت موکلش بود؟ بقیه حرفاش درست دراومد خب من شنیدم میشه از اول بهشون گفت قسمتهای بد رو نگو

نه موکل غیب رو نمیتونه اصلا بگه که اینده نزدیک رو میتونن بگن به غیب کسی دسترسی نداره.. من اینطوری شنیدم.. یه چیزی مثل طول عمرهم جز غیب محسوب میشه به حرفم مطیمن نیستم ولی فکر میکنم اینطوری باشه

موکل مار؟  اسم پیجو میگی بهم شما تجربه ای داری ازش یا نقل قول معتبره؟

من تو شهرشون چندتا دوست دارم که میشناسن ایشون رو میگن خیلی معروفه. چندین بازهم خودم ف ال گرفتم یه چیزایی گفت خیلی  دقیق بود . اما بازهم یه چند درصدی خطا داشت که فک میکنم طبیعیه . حالا بیست تا چیز بگه بعد یکیش اشتباه دربیاد.

اسم پیجشdoa.nevis.fall..عکس یه دست باچندتار انگشتر و یه سنگ هم پروفایلشه

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
من تو شهرشون چندتا دوست دارم که میشناسن ایشون رو میگن خیلی معروفه. چندین بازهم خودم ف ال گرفتم یه چی ...

این ریپلای رو تا امروز ندیده بودم نمیدونم چرا، ولیالان دیدیم این پیجم زدم ولی نیومد پروفایلی با این مشخصات

این ریپلای رو تا امروز ندیده بودم نمیدونم چرا، ولیالان دیدیم این پیجم زدم ولی نیومد پروفایلی با این ...

این بود doa.nevis.fall

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄