2777
2789
عنوان

بچها 😭چیکار کنم 🤕

315 بازدید | 32 پست

خبرم میخوان منو کلاس زبان بفرستن حالا مامانم گیر داده میخواد بیاد همراهم من نمیخوام مامانم بیاد چیکار کنم 😭مسخره دست اینو اون بشم دعا کنید نیاد ترو خدا💔💔

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته میخواد بیاد تو کلاس شرکت کنه؟

18اره 😭چه غلطی کردم گفتم میخوام برم کلاس

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
وا مگه میشه هر کس مامانش و راه بندازه دنبال خودش کلاس زبان  ک نمیشه اصن

حالا یکی بگه خبر مرگم میخوام برم کلاس این زندایی هام میگن مامانم هم بره حالا گیر داده میخواد بیاد 😭

منم ده سال پیش با همکلاسیامقرار گداشتیم بریم کلاس طراحی بابام نگفت نرو قبول هم کرد هزینش هم داد.  7نفری بودیم همه هم شرو شیطون برعکس من.  روزه رفتنه کلاس دیدم جلوتر از من مامانو بابام اومدن نشستن تو اموزشگاه.  گفتم چرا اومدین گفت اومدیم محیطشو ببینیم.  اونا تا رفتن دوستام گفتن بیاین تا کلاس شروع شه بریم یه دور بزنیم منم تا رسیدم دم اموزشگاه دیدم بابامو مامانم پایینن گفتن کجا گفتم اومدم دمه بوفه ادامس بخرمبابام خرید داد دستم گفت برو بالا.  ولیردوستام رفتن بیرون.  خانواده هاشونم نگفتن کجایید کی میاین.  ولی من ناراحت بودم ک خانوادم دنبالم میان و نمیزارن با دوستام باشن ولی الان که ازدواج کردم میگم بهترین کارو کردن که حواسشون جمع بودو نداشتن قاطی اون بچه ها بشم.  الانم دختر دارم با خودم میبرمبا خودم میارم یاد دادم با هرکسی دوست نشه تنها هم جایی نره و نمونه.  مادر بشی میفهمی سخت گیری های خانوادت چقدر به نفعته

منم ده سال پیش با همکلاسیامقرار گداشتیم بریم کلاس طراحی بابام نگفت نرو قبول هم کرد هزینش هم داد. &nb ...

نفس مامانم گیر داده بره کلاس زبان خوب بابا اینهمه کلاس هست