اگر میترسی براشون عادت بشه و سوء استفاده کنن، بگو الآن دستم خالیه میتونم بدوزم، ولی اگر کار مشتری دستته، بگو وقتشو ندارم، کار مشتری عقب بیوفته دیگه نمیاد پیش من و درآمدم کم میشه. اینطوری بگی خودشون میفهمن که تو هدفت از خیاطی، کسب درآمده. ممکنه بگن خب ما هم پولشو میدیم. اون وقت راحتتر میتونی در مورد قیمتش و اینا باهاشون صحبت کنی.
نگبر بگو سری تول مهمون من باش ایشالله از سری بعد هم رابطتتون بهتر میشه هم شوهرت میفهمه کچقدر با درک و مهربونی نسبت ب خانوادش چون اگ بگیری میره میگه شما این همه کمک کردین بهشون حالا بار اولی گفت دستمزد اونحوری ممکنه پدرشوهذتم تغییر رفتار بده
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
وقتی بگی این سری مهمون باش حالا سری بعد حساب میکنیم میفهمه لطف کردی و سری بعد باید بده
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍