2777
2789
سلام دوستان این خانم که شاعر قرن 20هستن واقعا ادم بی ادب وبیشخصیت هستن که تو یه گروه برای خودشیرینی ...

سلام بله منم دیدم میشناسمشون تو تمام گروها سپیده جون هستن کلی مطلب خوب مینویسن وهمه رو مسخره میکنن فکر میکنه خیلی کار خوب میکنه فکر میکنه حتما باید توتمام مسائل دخالت کنه بله منم با نظر شما موافق هستم که به روانپزشک باید مراجعه کنه البته فکر نمیکنم روانپزکم بتونه کاری براش بکنه خخخخ

[QUOTE=386531681]سلام بله منم دیدم میشناسمشون تو تمام گروها سپیده جون هستن کلی مطلب خوب مینویسن وهمه رو مسخره میکنن ف ..

سلام این سپیده جون تو تمام بحثها ماشاالله حضور فعال دارن وبا همه هم مشکل داره فقط خودشو خوب میبینه تعدا پستهاشو ببینین متوجه میشین واقعا بی ادب هستن واحترام سرشون نمیشه کسی که به خودش اجازه بده به نظرات دیگران بی حرمتی کنه بقیه واشخاص رو مسخره کنه میشه به بیشخصیتی سپیده جون پی برد براشون متاسفم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی حرمتی سپیده خانم برای من قابل درک نیست فقط برای بی ادبیشون متاسفم

سلام منم با اقای کربلایی رفتم اموزش خیلی مربی خوب بااخلاق ومحترمی بودن وکاراموزش ایشون واقعا عالی بود وبی احترامی این خانم هم  به تربیت خانوادگیش برمیگرده وجوابشونو نمیدم چون این افراد ارزش بحث کردن رو ندارن دوستان مربی خوب ومتعهد مثل اقای کربلایی کم هستن من که واقعا راضی بودم شمارشونو میزارم 09108606882

سلام اقای کربلایی رو نمیشه با بقیه مربیها یکی دونست شخصیت خانوادگی اقای کربلایی وکارخوبشون تونسته این همه معروف بشن واقعا همه اقای کربلایی رو میشناسن  وهمه هم ازکارشون راضی 

سلام اقای کربلایی رو نمیشه با بقیه مربیها یکی دونست شخصیت خانوادگی اقای کربلایی وکارخوبشون تونسته ای ...

سلام اقای کربلایی واقعا واقعا مربی خوب وباتجربه ای هستن فکرنمیکنم مربی خوب وباتجربه مثل ایشون زیاد باشه 

سلام اقای کربلایی واقعا واقعا مربی خوب وباتجربه ای هستن فکرنمیکنم مربی خوب وباتجربه مثل ایشون زیاد ب ...

سلام منم با اقای کربلایی رفتم اموزش خیلی راضی بودم وبه همه دوستان توسیه میکنم باایشون برین اموزش  واقعا مربی خوبی هستن شمارشونو میزارم 09108606882 اقای کربلایی 

سلام اقای کربلایی رو نمیشه با بقیه مربیها یکی دونست شخصیت خانوادگی اقای کربلایی وکارخوبشون تونسته ای ...

سلام 

من اموزش رانندگیمو بااقای کربلایی رفتم خیلی خیلی راضی بودم اقای کربلایی یکی ازبهترین بااخلاقترین مربی هستن تمام نکات رو باحوصله اموزش میدن من فکرنمیکنم کسی ازکارایشون ناراضی باشه من خودم بین تمام مربیها اقای کربلایی رو تایید میکنم 09108606882

سلام من تو مشهد میشناسم خانم مشتاق اموزشگاه اسلامی خیلی هم عالی هستن خودم مثل همه خانم ها از رانندگی هم ترس داشتم وهم فکر میکردم ازبسش برنمیام ولی الان هم رانندگی میکنم وهم نمی‌ترسم خداخیرشون بده من همیشه دعا گوشون هستم باجسارت ونترس و اخلاق عالی وخیلی هم حرفه ای من خیلی راضی بودم شمارشون رو براتون میزارم بهشون زنگ بزنید 09396330693

سلام دوستان 

منم اموزشم بااقای کربلایی تموم شد خیلی خوب عالی ومفید بود کلاسای ایشون ازهمون جلسه اول 

رفتیم تو ترافیک وشلوغی کلی ترسیده بودم ولی یکربع بعد ترسم واسترسم کلا ریخت اقای کربلایی 

واقعا حرفه ای اموزش میدن هیچ استرسی نمیدن وبا اخلاق خوب  اموزش میدن  جا داره اززحمات

ایشون قدردانی کنم وبه دوستانی که دنبال مربی خوب وحرفه ای هستن بااقای کربلایی برن اموزش 

تا ازرانندگی لذت ببرن 

09108606882

اقای کربلایی