asheghe مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4099 عنوان جاریم 126 بازدید | 8 پست هر شب مهمون دعوت میکنه خیلی حوصله داره من اینجوری نیسم مارم هی میگه بیاید و بعد توقع داره ما هم اونارو دعوت کنیم من واقعا خوشم نمیاد و وقتشو ندارم چ کنم 1401/04/06 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39909 نرو تمام هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98921 یباردعوت کن یبارم برو بعددیک دعوت کردبهونه بیار وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
afiaki عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2543 دعوتتون کرد شما دعوت نکن اونم دیگه دعوت نمیکنه بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست (۴۴)
asheghe مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4099 دعوتتون کرد شما دعوت نکن اونم دیگه دعوت نمیکنه باز دعوت میکنه خیلی بیکاره
afiaki عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2543 باز دعوت میکنه خیلی بیکاره بذار دعوت کنه چند بار که دعوت کرد دید شما دعوتش نمیکنید اونم دیگه کم میاره بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست (۴۴)
asheghe مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4099 بذار دعوت کنه چند بار که دعوت کرد دید شما دعوتش نمیکنید اونم دیگه کم میاره خب زشت نیس اینجوزی؟
afiaki عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2543 خب زشت نیس اینجوزی؟ از دید من نه چون دوس ندارم دیگه ادامه داشته باشه دوس داری ادامه بده ؟اگه نه باید همیم کار رو بکنی یا هر دفعه بهونه بیاری بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست (۴۴)