2789
عنوان

شوهر بد جنس

316 بازدید | 26 پست

من ۳ سال عقدم.ب ا ک ره نیستم

تمیکن میکنم شوهرم رو دریغ از نفقه یا خرجی.شوهرم میگه تمکین وظیفته چون شوهرتم ولی نفقه وظیفه من نیست هنوز خونه نداریم

منم بهش گفتم پس تمکینت نمیکنم ولی نفقه وظیفته چون خونه نداریم.

یهو شوهرم گفت مگه بردتم؟ گفتم توام این حرفو بهم زدی خواستم بفهمی حرفت چقدر بده.

گفتم لباس کارهاتم نمیشورم(کشتی سازی کارمیکنه کثیف میشه؟).غدا برای ناهار سرکارنمیپزم  چون وطیفه خاهراته(مادرش مریصه .خاهراش مجزدن )

.گفتم آگه خونتون نمیام.بخاطر بیاحتزامی دخالت تصمیم گیری های بیجا.شکستن پرده ها...نمیام.بخاطر صلاح زندگیمون .گفتم الانم سعی کن زودتر زندگیتو فراهم کنی ..گفتم خونتون ک میومدم نمیزاشتم کسی دست به سیاه و سفید بزنه  ولی  توشوهرم بودی بجا اینکه بگی همکاری کنین.بهم گفتی بیشتر بکن .یادمیادم بار به خاهرش گفتم میشه بیاین کمک؟ گفت تو ومن نداره ک بشور بپز..دلیل نمیشه با اومدن من زندگیتون تغیر کنه. کسی ک ظرف میشست بشوره کسی ک غذا میپخت بپزه و....شوهرم درجواب اینکه قدرم رو بدونه بگه دستت درد نکنه زحمت کشیدی.بهم میگه ول کن زندگی منو خراب کزدی  جهنم کردی.به خانوادم چیکارداری ول کن  بای با این طرز فکرت .گفتم من ک چیز بدی نگفتم .دارم میگم ک زحمت میکشم ولی کسی نمیبینه حتی تو .من دارم حرف حق رو میزنم.میگه ول کن نفقه و مول و این و اون.چزا من ک خانوادم رو خورد میکنی .هری خوش اومدی .گفت کی بهت اینارو یاد میده.گفت برو پی زندگیت،منو باش ک حرفاتو باور میکنم تو هیچوقت تغییر نمیکنی.هی بهت فرصت میدم خرابش میکنی.بهم میگه تو برا خانوادت کلفتی میکنی.گفتم خونه ما فقط مادرم  همه کارمیکنه. گفت برو پی زندگیت بهانه هات یکی دوتا نیست.دیروزم رفتم پیش قاضی بابت تهمتش( گفت خیانتکار )اولش  به نفع من بود. بعد ک فامیلای کله گنده شوهرم اومدن.قاصی به نفع شوهرم کرد.شوهرم میگه منو بیکار کردی یک روز. گفتم من زنت نیستم؟ این زندگی هردومونه.هردومونو باید تلاش کنیم مگه منو توجداییم؟ک میگی منو بیکار کردی. واقعا که.خستم کزد بخدا.نمیدونم چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دلم نمیخواد اینو بگم ولی چراااااااا تو دوران عقد اجازه رابطه کامل دادی عقد و هزار اتفاق اخه اون الان کیف و حال خودش رو تو دوران عقد کرده قبل و بعد عروسی یراش فرقی نداره واسه همین براش مهم نیس این زندگی همه چیشو تجربه کرده لطفا برید مشاوره

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
اصلا دلم نمیخواد اینو بگم ولی چراااااااا تو دوران عقد اجازه رابطه کامل دادی عقد و هزار اتفاق اخه اون ...

اره درسته.بهش گفتم بریم مشاوره.بهم میگه برو گمشو. تو زنم نشدی  یکی دیگه

میتونستی بهش یجور دیگه بگی 

بحای اینکه بگی تمکینت میکنم نفقه بده 

میکفتی میخوام برم خرید اگه میشه .....بریز به حسابم 

یا بیا با هم بریم فلان چیز رو لازم دارم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷ 
اره درسته.بهش گفتم بریم مشاوره.بهم میگه برو گمشو. تو زنم نشدی  یکی دیگه

😐😐😐😐😑😐😐😐😐😐😐😑😑😐😐😑😑😐😑😑😐😑😐😐😑😐😑😐😑😑😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑

وااااقعا چرا هنوز زنشی با این حرف؟؟

بعدشم همه چی رو لازم نبود به زبون بیاری  میری خونه مادر شوهرت مثل مهمون رفتار کن  خودتو ...

خب؟؟بلد نیستم چیکارکنم.من رو راستی بخدا همه چیو از جلوشون میگم. من ک حرف بدی نمیزنم. کمک کنین بهم لطفا.من آدم بدی نیستم. خواستم محبت هام رو بگم بشوهرم ک قدرم رو بیشتر بدونه بهم حق بده.ولی نشد

خب؟؟بلد نیستم چیکارکنم.من رو راستی بخدا همه چیو از جلوشون میگم. من ک حرف بدی نمیزنم. کمک کنین بهم لط ...

عزیزم باید روی طرز بیانت کار کنی 

الان دوره ای نیست که بیای بگی نفقه بده تمکینت کنم 

وظیفه ی منه وظیفه ی توعه 

لباساتو نمیشورم اگه اینکارو بگنی اینکارو نکنی راه حلش رو بهت گفتم دیگه 

خواسته تو یجور دیگه بیان کن خونه مادر شوهرت هم میری تو نباید بری تو اشپزخونه خواهر همسرتو صدا کنی بذای کمک 

اونا باید تو آشپزخونه باشن و اگه کاری پیش اومد شما بری کمکشون 

یه مدت با لحن قشنگ خواسته هاتو بیان کن 

اگه دیدی اخلاق اون هم عوض شد و بهتر شد یعنی جای امیدی هست 😍

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷