2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بی بی چکت مثبت بود بتات منفی

اره سه تا زدم با فاصله یک روز درمیون.البته من آخرین بار نامنظم شده فاصله بین پریودیم و اینبار خیلی پریودیم هم طولانی شد.به جای ۷ یا ۸ روز ،شده بود ۱۴ روز متاسفانه و همش لک می دیدم .اما دو روز پیش بتا دادم و منفی بود.حتی مشکوک هم نبود.توی این فکرم برم یک تست دیگه بخرم.

دوستان منم یه سوالی دارم

ماه پیش خرداد دو بار پریود شدم اولی مثل ماه های قبل ۳  ۴ شدم البته در حد لک بینی ۷روز کامل

۱۰ روز پاک بودم

از فرداش دوباره ۷ روز پریود کامل که تموم شدم دوباره اقدام کردیم

سابقه نداشته اصلا من غیر پریودی لک داشته باشم چه برسه دو بار در یه ماه... تجربه ای دارین خوشحال میشم 

او تا به ابَد...❤
اره سه تا زدم با فاصله یک روز درمیون.البته من آخرین بار نامنظم شده فاصله بین پریودیم و اینبار خیلی پ ...

دوست عزیز شما آزمایشو دکترتون دیدن؟ و اینکه دکتر سونو کرد؟

او تا به ابَد...❤
من خیلی اینجور شدم تنبلی داری؟

والا دکترم سونو کرده گفته اصلا مشکلی نداری ضخامت رحمم خوبه و در حد ریز کیست دارم که اصلا قرص هیچی نداد گف جدی نیس

فقط من یه ماه اینجوری شدم سابقه نداشته

او تا به ابَد...❤
اره سه تا زدم با فاصله یک روز درمیون.البته من آخرین بار نامنظم شده فاصله بین پریودیم و اینبار خیلی پ ...

ان اشاالله ک بارداری ...منم نامنظم الان یماهه عقب انداختم ده روز پیش فقط یه روز لکه ببینی قهوه ای داشتم ۱۵روز پیشم آز دادم منفی بود بی بی چک زدم منفی بود حتی هاله هم ننداخت بعد چند ساعت ولی این انذاخته نمیدونم دیگه هستم یانه

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹