2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی یک و یکی دیگه 25

عینکتو میزنی مدام؟

شماره چشمات بالا نرفته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اصلا عینک نگرفتم خخخخ

واسه همینه گلی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سردرد رو جدی بگیر و حتما به متخصص مراجعه کن!

سردرد نشونه هشدار بدن به یه بیماریه، وقتی یک دفعه و  طولانی مدت به سراغت میاد حتما پیگیری کن!

خیلی علت‌ها میتونه داشته باشه، افت فشار، فشار خون بالا، کم‌خونی، سینوزیت، میگرن، ضعیفی چشم، خرابی دندان، عفونت گوش، استرس و خیلی مسائل جزیی و یا خدایی نکرده خطرناک مثل تمور، یا عارضه‌های مغزی!

من خودم میگرن دارم! اما مدت و شدتی که شما نوشتی برای میگرن نیست! میگرن اصولا با شدت زیاد شروع میشه، معمولا نیمه سره، و دردش به صورت ضربان‌داره؛ حساسیت به نور و صدا، و بوهای تند مثل عطر و بوی غذا میده، حس تهوع، استفراغ و اسهال هم تو‌ موارد شدید برات پیش میاد! ولی درد شما یکنواخت با شدت کمه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
جدی من رفتم دکتر معاینه کرد گفت یکی اتیسماگ و شماره یک هست. بعد اونجا سردرد نداشتم الان گرفتم میگی ا ...

یکی از دلایل سردرد همینه