2777
2789
عنوان

صورتم بخاطر پریودی پر از جوش شده

3617 بازدید | 28 پست

😔 اخه این چه پوستیه 

عروسیمم هست هیچکارش نمیتونم کنم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
وای من یه پمادی از داروخونه گرفتم معجزس واقعا،خیلی عجیبه که همچین چیز ساده ای انقد سریع جوش رو خوب م ...

میشه اسمشو بگی از من هورمونیه جوشام

اما خب امتحانش میکنم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه اسمشو بگی از من هورمونیه جوشام اما خب امتحانش میکنم

خانما این برا جوشه؟؟؟؟؟؟؟

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

عالیه یه کپسول آموکسی سیلین بردار پودرشو با این پماد قاطی کن بعد بزن رو جوشت

حساسیت نشون ندم؟

نه بابا آموکسی سیلین که چرک خشک کنه سریع جوشو خشک می‌کنه اونم که پماده برند خاصی نیست که شاید به پوس ...

مرسی عزیزم چند بار باید بزنم چقدر بمونه؟

2790
2778
2791
2779
2792