2777
2789
عنوان

اینو بدوزم؟عکس

414 بازدید | 35 پست

این سارافون و شومیز رو بدوزم قشنگه؟؟

شومیز سفید و سارافون رو سبز کله غازی میخوام بگیرم

اگه خوبه امروز برم پارچه بگیرم🤪

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه فقط آستینش متفاوت تر باشه قشنگ ترم میشه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سارافون دوست دارم اما این مدلو یکی از فامیلمون داره زیاد تو تنش جالب نبود مخصوصا پشت کار که کش داره ...

مدل دیگه ای داری؟

اگه عکسی چیزی داری بفرست ایده بگیرم❤️🌹

خوبه فقط آستینش متفاوت تر باشه قشنگ ترم میشه 

منم به  آستینش شک دارم میترسم بد بشه

آستینشو چجوری بدوزم؟

به نظرم همین رنگ بنفشش قشنگتره با یه شال دامنی بنفش

ولی خب با سلام هم داره برو بزن سارفون زنانه همینو همه رنگاشو میاره با دوخت تمیز..مناسب هم هست قیمتاش

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو