2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 🥲🥲🥲

606 بازدید | 21 پست

امروز می‌خوان کارنامه بدن 

باید به همراه والدین خودمون حتما بریم 

از نمره برتر ها هم تقدیر میشه

من بدبختم فقط دارم دعا دعا میکنم تجدید نشده باشم 

آبروم می‌ره 

خودم رو بخاطر این امتحان های خرداد کشتم ولی نشد که نشد 

الان خانواده که منو درک نمیکنن فقط سرزنش میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ميگفتم کم کم چهار تارو میفوتم ولی خداروشکر همه رو قبول شدم و فارغ التحصیل 😍

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
اون موقع که گوشیتو لای کتابت قایم میکردی و یواشکی میرفتی تو گوشی به جای درس خوندن و خانواده بیچاره ه ...

خدا رو شکر میکنم ما بچه مدرسه بودیم اینقد فضای مجازی باب نبود وگرنه روزگارم ن سیاه بود خیلی سخته اخه

البته من پیر نیستما 72 ایم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

وقتی همش گوشی دست باسه همینه خانواده ها حق دارن  ما دهه هفتادی  ها باید والدینمان میبردیم همیشه من مامانم رو با خوشحالی می بردم  کارنامه میگرفتم الانم کارمندم ای گوشی امده بچه درس خون واقعا دیکه نیست 

اون موقع که گوشیتو لای کتابت قایم میکردی و یواشکی میرفتی تو گوشی به جای درس خوندن و خانواده بیچاره ه ...

تو اگه خودت امتحان نهایی امسال مارو میدادی بجایه اینکه با تمسخر صحبت کنی درک میکردی خودتم میگفتم اخ منم استرس دارم. هرچقدرم درسایه تخصصی سخت باشن مدیرت و سلامت بهداشت و این درسا که میگن برین شوهر کنین . وقت شوهر کردنتون رو به درس خوندن نگذرونید. از همه درسا مزخرف تر و عنتره