2777
2789
عنوان

عادت ماهیانه

148 بازدید | 4 پست

بچها من الان دوماهه قرص ال دی میخورم دیروز لک بینی داشتم ۲ روز دیگه هم کنکور دارم

چرا اینجوری شدم مگه ادم حین قرص خوردن هم پریود میشع؟چیکارکنم تواین دو روز کامل خوب بشم دم نوشی قرصی میشناسید معرفی کنید

اگه به جواب رسیدی خبرم کن 

منم از دیشب شروع کردم قرص خوردن 😢

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اگه به جواب رسیدی خبرم کن  منم از دیشب شروع کردم قرص خوردن 😢

من قبلاهم خورده بودم ولی این اتفاق نیوفتاده بود کلا اعصابم خرده اینهمه قرص بخور اخرم روز ازمون پریودم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یا منظم نخوردی یا شدت استرست خیلی زیاده برا همین اینجوری شدی.البته بگم ماه های اول گاهی ممکنه لکه ببینی حین استفاده.واینکه اگه قرصت رو قطع کردی تو اون هفته که نمیخوری ممکنه چند روز قبل پریودی لکه ببینی

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
یا منظم نخوردی یا شدت استرست خیلی زیاده برا همین اینجوری شدی.البته بگم ماه های اول گاهی ممکنه لکه بب ...

نه همه رو منظم خوردم

فک کنم بخاطر استرس زیاده البته خودم فکرمیکنم استرس ندارم ولی درونیه

چیزی هست ک بخورم دردم کمتر بشه