2777
2789
عنوان

بارداری من

136 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها امروز صبح تست دادم باردارم خیلی خوشحالم.من ۳۲سالمه تنبلی شدید تخمدان دارم دوماه رفتم زیر نظر دکتر.ماه اول قرص لتروزول و متفورمین داد که متفورمین رو بعد۲۰روز ول کردم با معدم نساخت ماه اول باردار نشدم ماه دوم لتروزول و دوتا امپول سینال اف زدم که خداروشکر باردارشدم.ولی پیاده روی و حذف قند و شکر و فست فوت رو داشتم فقط همین دوماه وشبا ۱۲میخوابیدم

مبارکهههههههههههه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه..... خدایا دلم داره میترکه چرا منم باردار نمیشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا کجایی پس 

عزیزم اینجوری نگو.من علاوه بر دارو کارای دیگه ام انجام دادم که هیچ هزینه ای نداره اگه دوس داری بگو تا بهت یاد بدم

مبارکت باشه..... خدایا دلم داره میترکه چرا منم باردار نمیشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا کجایی پس 

ان شاالله میشی شما هم نترس.برا ماها شاید بعضی چیزا دیر باشه ولی برا خدا شاید زوده

۱.یه داروی گیاهیی مصرف کردم شمارشو واست میفرستم خواستی سفارش بده هم تخمدان رو فعال میکنه هم فولیکول هارو بزرگ میکنه.

۲.هرشب نیم ساعت پیاده روی تند داشتم جوری که ضربانم بره بالا

۳.دوماه کامل شیرینیجات قند شکر نوشابه هرچیزی که شکرو قند داشت حذف کردم فقط میوه خوردم.فست فود کامل گذاشتم کنار.روغن صنعتی کم کردم. شبا قبل ۱۲شب میخوابیدم صبح قبل ۸صبح بیدار بودم.به این میگن اصلاح سبک

۴.این مورد خیلی مهمه نمیدونم شنیدی یانه بهش میگن قانون جذب.هرروز که بیدار میشدم یه چادر میزاشتم زیر بلوزم میرفتم جلوی آینه مثل زنای حامله باهاش حرف میزدم قربون  صدقه بچم میرفتم خداروشکر میکردم که باردار شدم.شبا موقع خواب تصور میکردم زایمان کردم با احساس خوب.

عزیزم اینا خیلی تاثیر داره بهت قول میدم باردار میشی.بخدا من ۶ماه۱بارم پریود نمیشم با امپول فقط.